Aggódnak a rajongók Rózsiért – „Sajnálom, de mégis el kell halasztanom a turné indítását!”

AC News 2019.04.03. Rivalda

Aggódnak a rajongók Rózsiért – „Sajnálom, de mégis el kell halasztanom a turné indítását!”

Fotó: Facebook

A Kossuth-díjas művész hat héttel ezelőtt esett át egy korrekciós csípőműtéten. Rehabilitációját gyógytornászok és felesége, Rebecca segíti – árulta el az AcNewsnak Rózsi.  Ha Demjén Ferencen múlna, már most színpadra állna, de orvosai figyelmeztették, nem szabad elsietni a visszatérést. Így kénytelen májusig elhalasztani a turnéja kezdését.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Demjén Rózsinál mindig a munka az első. Így most is csak orvosai kérésére volt hajlandó arra, hogy lemondja tavaszi turnéjának első három koncertjét. Ebből egy már olyan, ahová a jegyek árusítását korábban elkezdték. Az ország egyik legnépszerűbb énekese a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a hírt, ahol rögtön igyekszik is megnyugtatni rajongóit.

„Természetesen megértem az aggódást, de szeretnék mindenkit megnyugtatni" - kezdte az AcNewsnak Rózsi.

„Idén is közel ötven koncertem lesz, a rehabilitáció jól halad, de még nem vagyok száz százalékos. Pedig a színpadon csakis annyit szabad nyújtani! Persze ha rajtam múlna, azonnal a húrok közé csapnék a zenésztársaimmal. De nem vagyok már húszéves, így meghajtom a fejem az orvosok akarata előtt, és az idei koncertsorozat kezdetét eltoljuk májusra.”

A Kossuth-díjas előadóművész idén a 73. életévében jár, büszke arra, hogy eddig betegség miatt alig kellett lemondania fellépést. Ígérete szerint ezután megint így lesz. Éppen ezért nagyon odafigyel életmódjára, amiben felesége is partner.

„Rebecca ismer a legjobban a világon, nagyon odafigyel rám. Én néha lazítanék egy kicsit a gyógytornában is, ezt ő rögtön észreveszi, és szerencsére nem hagyja annyiban” - árulta el nevetve Demjén Ferenc.

„Nem könnyű nekem sem ez a helyzet, de igazuk van a dokiknak abban, hogy akkor álljak a színpadra, ha már a legoptimálisabb a fizikai állapotom. A rajongóknak azt üzenem, hogy pár hét türelem, utána viszont mindent beleadok a bulikba."

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT