Áll a bál! Megszólalt a Fonogram egyik zsűritagja: Senki sem haragszik Majkára!

AC News 2019.04.08. Rivalda

Áll a bál! Megszólalt a Fonogram egyik zsűritagja: Senki sem haragszik Majkára!

Teljesen kiakadt a szervezőkre Majka, miután egyik jelölését sem tudta szoborra váltani az idei Fonogram-gálán. Főleg azt nehezményezi, hogy a szakmai zsűri nem ismeri el munkásságát, szerinte a közönség már bizonyított felé és a zenekara felé.

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Durván nekiment a szervezőknek és a MAHASZ elnökének, Szűts Lászlónak Majka. Facebookon fakadt ki még a hétvégén, szerinte ugyanis igazságtalan, ahogy a díjakat kiosztották, erre válaszul az elnök nyafogásnak nevezte a rapper reagálását. Majkának sem kellett több, erre még durvábban kifakadt.
"Amit mondani szeretnék neked az, hogy ez nem nyafogás. Már a szó is sértő, de leginkább az bánt,hogy egy hónappal ezelőtt jöttél oda hozzam jópofizni egy sajtótájékoztatón, ahol beszéltünk és szóba jött az idei Fonogram is. Arra a mondatomra, hogy ti úgysem adtok nekünk soha semmilyen díjat, te azt mondtad ez nem igaz, nincs semmi bajotok velünk (Petőfi rádiós érzet) és hogy majd meglátom,és .....satara satara.. Részedről mosolygás jopofi, részemről meg kétkedés, és egy konkrét jóslat ami be is igazolódott" - írta többek között Majka közösségi oldalán, aki jelenleg egyébként Las Vegasban van.
Szűts László korábban elmondta, hogy nincs szimpátiaszavazás a versenyben, az ő szavait támasztotta alá Dandó Zoltán, aki szintén a szakmai zsűri tagja.
"Az első körös szavazásban minden zsűritag szavaz a jelöltekről. Majka kategóriája, a hip-hop nem hozzám tartozott, de nem hiszem, hogy bárki Majka ellen lenne. Ez egy zenei verseny, ahol vannak győztesek és vesztesek. Nem szabad ezen megsértődni. Majka korábban már nyert több díjat is, idén nem sikerült neki, de nem azért, mert valaki haragszik rá" - magyarázta lapunknak a zenész.
A nyilvános adok-kapok egyébként abból indult ki, hogy a díjátadó után Majka a zsűritagokat egyesével vádolta elfogultsággal.
"Egy olyan országban élek, ahol a teljesítmény totális ignorálása alap , ha nincs melle megfelelő szimpátia, bratyizás" - írta a rapper.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT