Andor Éva: Soha nem veszem le a bikinifelsőt!

2017.08.29. Rivalda

Andor Éva: Soha nem veszem le a bikinifelsőt!

Lustálkodásra kényszerítette egy sérülése a TV2 híradósát. Andor Éva azonban feltalálta magát, és elmerült a tengerben. Bizonyára sok férfi megbámulta, de ez őt nem zavarta. Bár a műsorvezető a kultúra szerelmese, ezúttal csak kívülről láthatta a színházakat, ezt pedig nagyon sajnálta.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

- Ismét eltelt a nyár. Szakított elég időt a kedvesére?

- Mindig élvezzük, ha kettesben lehetünk. Annál is inkább, hogy a mi esetünkben ezt nehéz leszervezni. Én hétvégén dolgozom, akkor, amikor az emberek többsége, és a párom is pihen. Éppen egy hete tértünk haza a nyaralásból. A francia tengerparton pihentünk. Fantasztikusan éreztük magunkat. Van, aki a hegyekben tud leginkább feltöltődni és kikapcsolódni, én viszont a tengerben. Megnyugtat és elringat. Arra emlékeztet, hogy tulajdonképpen minden élet a vízből származik. Talán azért is szeretem ennyire. Azt is hozzátehetjük, hogy az anyaméhben is vízben vagyunk. Én egyébként már egészen pici koromban megtanultam úszni. Hozzáteszem: nagyon tisztelem a tengert. Most is nagyon sokat úsztam, ráadásul az árral szemben, ami különlegesen nehéz feladat. Olyan erősek voltak a hullámok, amilyet a Balatonban talán csak vihar idején tapasztalhatunk.

- Csinos, fiatal hölgy. Hogyan kezeli a kedvese, amikor megnézik az idegen férfiak?

- Kifejezetten örül neki! Szerintem büszke rám, hogy jól nézek ki. Az a természetes, ha az ember örül annak, hogy a párja mások tetszését is elnyeri.

- Monokinizett? Elvégre Franciaországban nem kellett attól tartania, hogy felismerik.

- Soha nem szoktam, és ez nem attól függ, hogy felismernek vagy sem. Amíg nem bámulnak 10 centiről az arcomba, észre sem veszem, ha megnéznek. A Balatonon és egy uszodában ugyanúgy viselkedem, mint külföldön.

- Pedig megdolgozik a kellemes külsőért.

- Sokat úszom, és mellette futok és edzeni is járok, bár ez sajnos mostanában kevésbé igaz. A nyár közepén a jobb lábamban szereztem egy részleges izomszakadást, mert véletlenül rosszul léptem. Erős fájdalmat éreztem, de az hamar elmúlt. Másnap is edzeni mentem, de a futás után már sántítva indultam haza. Nincs röntgenszemem, nem láttam bele a lábamba, ezért nem tudtam, hogy kicsit nagyobb a baj. Aztán végre elmentem a kórházba, ahol az ultrahangos vizsgálat kimutatta az elváltozást. Az orvos azt mondta, ne aggódjak, meg fogok gyógyulni, de egy ideig pihentetnem kell a lábamat. Ez nekem csak azért volt rossz, mert pont olyan típusú vagyok, aki inkább a pörgést, a nyüzsgést kedveli. Most már kezdem újra terhelni a lábamat, az edzőterembe már vissza is tértem. Egyelőre kis súlyokat használok.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT