"Anett, engem miniszter úrnak hív" - De vajon tudott Alekosz barátnője múltjáról?

AC News 2017.03.16. Rivalda

"Anett, engem miniszter úrnak hív" - De vajon tudott Alekosz barátnője múltjáról?

Eddig nagy homály övezte Alekosz új kedvesének - Anettnek a kilétét, viszont kiderült, hogy a csinos lány is rendelkezik tévés múlttal, ráadásul nem is akármilyennel. Ugyanis a híresség újdonsült istennője nemrégiben a VIASAT3, Ádám keresi Évát című meztelenkedő valóság-showjában kereste az igazit. A szerelmesek immár egy hónapja vannak együtt, de kérdés, hogy az Édes Élet sztárjához mennyire volt őszinte a párja?!

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

  Az AcNews felkereste telefonon az Édes Élet sztárját. Alekosz nyilatkozatát változatlanul közöljük!

 „Hiszek a vonzás törvényében! Ha már a csatornánál, amelyiknél éppen vagyok, TV2, nem sikerült bevonzanom azt, nem is tudom miért.. hogy realityben szerepelhessek, persze.. az Édes Életen kívül, amiben is gyakorlatilag eltűnő félben vagyok, szintén nem is tudom miért, a reality a magánéletemben talált meg. Illetve, találtuk meg egymást” – kezdte lapunknak az Édes Élet sztárja.

„Amikor Anett az első beszélgetésünk alkalmával megjegyezte, hogy ő is egy tévécsatornánál csinál ezt - azt, engem, mint gyakorlott televízióst, természetesen érdekelt, hogy mit. Így derült ki, hogy realityben, közös a sorsunk. Rögtön visszanéztem az Adásokat és megállapítottam, hogy Anettnek nem szabadott volna elsőnek kiesnie, mivel intelligenciában, kisugárzásban, kommunikációban, kedvességben, toronymagasan fölötte állt a többi, vele egy műsorban szereplő lánynak. A műsor egyáltalán nem volt közönséges, bár.., én szakmailag egy kicsit máshogyan csináltam volna. De hát, nem kérdeztek meg” – magyarázta Alekosz, aki szerint a közönségesség nem a ruhán múlik.

„Az, hogy valaki meztelenül szerepel egy műsorban, koránt sem jelenti azt, hogy a közönségesség, vagy a vállalhatatlanság legyen az ítélőbírósága. Mert ugye láttunk már sztárolt, agyon fürdetett és menedzselt televíziósokat ruhában is közönségesen viselkedni. Most, nem nevezném meg a Tisztelt műsorvezető Hölgyeket és Urakat. Vannak.”

A görög azt is elárulta, hogy ő maga is örülne egy felkérésnek az említett valóságshowban. „Az Ádám keresi Évát Című realityben szívesen rész vállalnék, noha nem szereplőként, sem szerkesztőként, de tanácsadóként, biztosan” – árulta el a Való Világ egykori győztese.  

„Anettal szakmailag is megértjük egymást. Kedvenc közös filmünk: a Miniszter Félrelép. Anett, engem miniszter úrnak hív. Én pedig félrelépek!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT