Annácska kiárusítja szexi ruháit – „Miért szorultam volna meg?”

2017.09.05. Rivalda

Annácska kiárusítja szexi ruháit – „Miért szorultam volna meg?”

Most bárki megszerezheti Kelemen Anna ruháit, hiszen a playmate meghirdette az első garázsvásárát. Elsősorban cipőket, táskákat és ékszereket próbál majd eladni a rajongóinak.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Még sosem tartottam garázsvásárt, de az Amerikából kiindult ötlet egyre jobban terjed, és mondhatom, a reneszánszát éli. Ez most egy trend, én pedig olyan típusú ember vagyok, aki mindent elrak. Telnek-múlnak az évek, de semmitől sem vagyok képes megválni, így sok minden felhalmozódik: ruhák, cipők, táskák, ékszerek. Ez mára iszonyatos mennyiség lett, így már nem férek el, hiába tárolom a holmikat több helyen is. A szüleim és a párom lakásán is egyre nagyobb a zsúfoltság, ami viszont már tarthatatlan állapotokat eredményez” – mesélte Anna, és hozzátette: miközben megfogant a fejében a vásár gondolata, úgy vélte, sok rajongója számára ezek a tárgyak ereklyék.

„Az eladásra kínált cuccaim nagy részét már láthatták a televízióban, de ennek ellenére nem gondolom, hogy árverést kellene tartanom. Semmiért sem kérek felárat” – magyarázta az egykori playmate, aki éppen azért időzítette a rendezvényt vasárnapra, hogy minél többen elmehessenek rá, és kibontakozhasson egy amolyan közönségtalálkozó.

„Lehet velem beszélgetni és közös képeket készíteni. A helyszín is csodálatos, az egyik kedvenc váci helyem. Egy hatalmas, 3000 négyzetméteres bútorraktár, amihez egyébként a páromnak is van némi köze.”

Annácska ezúttal nem kívánta pontosan meghatározni, hogy a kiárusított táskák és cipők milyen árkategóriát képviselnek, de kijelentette, hogy lesznek közöttük kifejezetten jól csengő márkanevűek és kevésbé értékesek is. Bár a volt modellről általában azt gondolják, hogy a több millió forintos Louis Vuittonnál nem adja alább, ez a valóságban nincs így.

„Vannak olyan cuccaim is, melyek nem a prémium kategóriába tartoznak. Ezek inkább a személyem miatt érdekesek, és azért, mert majdnem mindegyikhez fűződik egy kedves történet. Az egyikben például Hajdú Péter műsorában szerepeltem, és amikor az adást otthon megnéztem, akkor jöttem rá, hogy a púderszín nem is áll jól nekem. A ruhát egyébként Dubaiban tervezték” – mondta Kelemen Anna.

Miután a playmate kihirdette élete első garázsvásárát, máris beindultak a találgatások. Egyesek szerint Annának súlyos anyagi problémái lehetnek, ha erre a lépésre kényszerült.

„Miért szorultam volna meg? Nem szeretem, ha a pénztárcámban turkálnak, de annyit elmondok, hogy nincsenek anyagi problémáim” – szögezte le a szőke szépség, aki mostanában bevallottan nem dolgozik, de erre nincs is szüksége, mert boldogan él a párjával. Persze, ha megkeresik egy újabb műsorajánlattal, azt elfogadja.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT