Antal Imre utolsó örökségét is elveszítette jóbarátja, Jenei József

2020.02.19. Rivalda

Antal Imre utolsó örökségét is elveszítette jóbarátja, Jenei József

Április 15-én lesz 12 éve, hogy elhunyt Antal Imre. Jenei Józseffel haláláig, 43 évig ápolt szoros barátságot, testvérként tekintettek egymásra. A legendás Szeszélyes Évszakok műsorvezetője imádta az állatokat, főleg egy Shannon nevű uszkárt. A gyönyörű kutyus nem maradt árván, Józsi gondoskodott róla hatalmas szeretettel, de most őt is elvesztette…

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Számtalan közös emléket őriz Antal Imréről jóbarátja, Jenei József. Testvérként számíthattak egymásra, örömben, boldogságban osztoztak. Amikor daganatos betegsége miatt komoly műtéten esett át a humorista, akkor nem is volt kérdés, hogy Józsi saját otthonában ápolja. Mindketten nagyon szerették a kutyákat, az uszkár fajtájúakat különösen.

„Amikor az operáció után ápolásra szorult, akkor befogadtam a szentendrei házamba” – mesélte az AcNewsnak Jenei József. „Nagyon rossz beteg volt, mindenért morgolódott. Amikor aztán jobban lett, és elkezdték forgatni az Új Szeszélyes Évszakokat az RTL Klubbal, akkor kapott ajándékba egy nyolc hetes Toy uszkárt, Südi Iringó adta át neki. Onnantól újra kivirult, úgy szerette, mint a gyerekét. El is kényeztettük nagyon ezt a fekete kis szépséget, és mindenhová vittük magunkkal. Amikor Imruska meghalt, nem volt kérdés, hogy én viselem gondját.”

(Fotó: Blikk)

Pedig a nagy nevettető elvesztése után a jóbarátnak elárverezték a szentendrei otthonát, azóta egy balatonfenyvesi nyaralóban húzza meg magát.

„Ott álltunk hirtelen a sérült unokaöcsémmel, akit szintén én nevelek, és Shanonnal egy új élethelyzetben, saját lakás és pénz nélkül. De belerázódtunk a helyzetbe, Imruska kedvence mindig felvidított. De pár nappal ezelőtt elment az örök vadászmezőkre, és csak remélni tudom, hogy megkapta tőlem ugyanazt a szeretet, amit Imrétől. Ő volt az utolsó örökségem tőle, de persze ez nem jelenti azt, hogy elfelejtem. 43 évet nem lehet és nem is szabad eltörölni, hiszen gyönyörű közös emlékeink vannak!”

Józsi lassan négy éve nem járt Antal Imre sírjánál, a körülményei miatt.

„Azóta teljesen lerokkantam, járókerettel járok. Közeleg megint a halálának évfordulója, és nincs senki, aki elvinne a sírjához a Farkasréti Temetőbe. Pedig úgy szeretnék elhelyezni egy szál fehér virágot, meg egy fotót Shannonról.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT