Aradszky fiának szívszorító vallomása az utolsó estéről – „Megpusziltam és elbúcsúztam tőle!”

Kóré Károly 2017.10.10. Rivalda

Aradszky fiának szívszorító vallomása az utolsó estéről – „Megpusziltam és elbúcsúztam tőle!”

Bárki elbúcsúzhat majd Aradszky Lászlótól, de a család - érthető módon - még nem döntött a temetés pontos időpontjáról. A vasárnap éjjel elhunyt énekes fia, Aradszky Zsolt az édesapja általi tiszteletből zsinórban fogadja az újságírók hívásait, hiszen jól tudja: az ünnepelt énekes rendkívül jó kapcsolatot ápolt a média képviselőivel.
 

hbs(400x300)

„Kifejezett szándékunk, hogy a barátok, a pályatársak és a rajongók is leróhassák a tiszteletüket. Még néhány vizsgálat hátravan, a szertartásra csak utánuk kerülhet sor. Édesapám rajongói Facebook-oldalán minden részletről tájékoztatjuk az érdeklődőket” - mondta megtörten Zsolt.
Aradszky Lászlóval e sorok szerzője is többször beszélgetett az elmúlt években. A mindig vidám énekes szinte bármilyen témában őszintén nyilatkozott, de az elmúlás és a betegségek gondolata sosem foglalkoztatta.
„Van bennem egy kettősség. Láttam, hogy édesapámat mennyire felvillanyozza a szereplés és az, hogy a közönség előtt lehet, és a Facebookon is intenzíven tartotta a kapcsolatot a rajongóival. Ebből a szempontból a tökéletesség benyomását keltette, de a háttérben valójában voltak egészségi problémák az életkorából adódóan. Nem volt makkegészséges, de a színpadon úgy viselkedett, mintha az lenne” - mesélte Aradszky László fia, aki szívesen mesélt arról, hogy a legendás énekes hogyan viselkedett apaként.
„Figyelmes és maximalista szülő volt. Amikor gyermek voltam, szigorúan nyomon követte a tanulmányi eredményeimet. Sokáig asztaliteniszeztem, ő pedig szinte ugyanolyan gonddal fejben tartotta, hogy mikor, milyen mérkőzésem lesz, mint a saját fellépéseit. Büszke volt az eredményeimre, és őszintén tudott örülni minden sikeremnek. Elvárta, hogy a gyermekeimről, az unokáiról is mindig beszámoljak neki” - emlékezett vissza a fiú.
„Az utóbbi hónapokban két esemény is történt, ami igazán boldoggá tette. A szeptember elején megtartott Szenes Iván-emlékkoncerten a fiammal, Marcellel lépett fel közösen, szeptember 20-án pedig az egész családdal közösen megünnepeltük a 82. születésnapját. Azóta is sokat emlegette a két momentumot” - mondta a gyászoló férfi.
„Tudom, hogy édesapám rendkívül boldog ember volt. Nem csak a szakmai, hanem a magánéletében is. Szeretetben élt a családjával, és én az utolsó pillanatban is azt láttam az arcán, hogy nyugodtan lépett át. Vasárnap este 10-kor riasztott az édesanyám, hogy kihívta mentőket, de én is menjek, mert valószínűleg nagy baj van, hiszen apa nem mozdul. Fél óra alatt odaértem, de addigra a mentősök már a dokumentációt írták. Bementem hozzá, megpusziltam és elbúcsúztam tőle!”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
php bejegyzeseknel(200x300)