Aradszky özvegye: „Nem vagyok jól, nehéz napok jönnek!”

Soltész Mónika 2018.09.10. Rivalda

Aradszky özvegye: „Nem vagyok jól, nehéz napok jönnek!”

Nehéz pillanatokat kellett átélnie Aradszky László özvegyének, hiszen nyolcadik alkalommal rendezték meg a Szenes Iván Emlékkoncertet, melyen idén először imádott férje nem lehetett jelen. Az AcNews-nak Éva elárulta, milyen érzéseket váltott ki belőle, hogy férjét már nem, ám két unokáját láthatta az esten fellépni. Az özvegy most megpróbál az ott szerzett pozitív élményekből merítkezni, hiszen nehéz időszak elébe néz…
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Aradszky László sosem hiányozhatott a nyolc éve megrendezésre kerülő Szenes Iván Emlékkoncertről. Az idei év volt az első, amin nem lehetett jelen, ám felesége és két unokája részt vett a nagy eseményen, melyről özvegye mesélt lapunknak.

„Nem úgy éreztem magam, mint máskor, mert Laci eddig mindig ott volt, ez az első év, ahol már ő nem állhatott színpadra. Viszont az unokáim, Olívia és Marci felléphettek, és ez számomra nagyszerű, felemelő érzés volt. Mindketten helyesek voltak, és nagyon jól megoldották a feladatot, ezt pedig az óriási siker is igazolta” – kezdte lapunknak Éva, akit jó érzéssel töltött el, hogy ismét találkozhatott a régi barátokkal.

„Nagyon jó volt újra látni Laci kollégáit, mindenki rendkívül kedves volt velem. Jó volt, hogy elmentem, nem bántam meg. Nem csak nekem, hanem nekik is hiányzik Laci, hiszen eddig mindig ott volt. Persze mindenből megvan az első alkalom, ez is ilyen volt, majd pedig jön az első karácsony, első születésnap nélküle. Ez most az első Szenes Iván est volt, ahol már nem lehetett ott” – tette hozzá Éva, akit boldogsággal tölt el, hogy unokái is örökölték férje tehetségét.

„Marci Gór Nagy Mária színitanodájába jár, és rendkívül élvezi. Mariska is mondta már, hogy nagyon tehetséges az unokám, kár lenne hagyni elkallódni, mert színpadra született. Ezt pedig most tegnap én is láttam, hogy van benne igazság. Ő az, aki legjobban hasonlít Lacira. Örülök, hogy ezt a pályát választja, bár nem valószínű, hogy énekes, hanem inkább énekes-színész szeretne majd lenni. Az út adott, amin már elindult, reméljük, hogy minden vágya teljesül. A nagyapja neki a példaképe, és tegnap is mondta, hogy megtisztelte érzi magát, hogy ő énekelhette Laci két legismertebb dalát” – mesélte Éva, aki nehéz időszak elébe néz.

„Nem vagyok jól, csak telnek a napok egymás után. Egyre nehezebb, de amikor egy ilyen nagyszerű élmény ér, mint a tegnapi, akkor az lelkileg egy kicsit feltölt. Ebből kell most gazdálkodni egy ideig, hiszen nehéz napok jönnek. Szeptember 20-án lesz Laci születésnapja, majd pedig október 8-a, amikor elment. Az ember próbál talpon maradni, és merítkezni a két gyönyörű és tehetséges unokáimból” – zárta a beszélgetést Aradszky László özvegye.

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)