Árvaházban vállalt munkát Lajcsi a gyerekeivel

2017.08.28. Rivalda

Árvaházban vállalt munkát Lajcsi a gyerekeivel

Thaiföldön nyaralt három gyermekével a mulatós zene koronázatlan királya. Pontosabban nem is nyaralt, hiszen többek között egy árvaházban végeztek önkéntes munkát.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Galambos Lajos mindig is nyíltan vállalta, hogy zenei tehetsége és persze üzleti érzéke jól jövedelmez, ezért a családja semmiben sem szenved hiányt. A gyermekeit is luxuskörülmények között neveli, mégsem lehet azt mondani, hogy elkényezteti őket. A Galambos családban ugyanis mindenkinek szigorú szabályoknak kell megfelelnie. Többek között soha egyetlen percet sem késhetnek otthonról a megbeszéltekhez képest, valamint a kötelezettségeiket is komolyan kell venniük.

Lajcsi gyermekeinek idén még a nyár sem csupán a felhőtlen szórakozásról szólt.

„A három gyermekemmel és egy vendéggyerekkel összesen három hetet töltöttünk Ázsiában, Thaiföldön. Nem csak nyaralni mentünk, hanem segíteni is. Természetesen szállodákban is eltöltöttünk néhány éjszakát, de nem csak luxuskörülmények között pihentünk. Többek között egy árvaházban is részt vettünk az önkéntes munkában, hogy a gyerekek megtanulják a segítés fontosságát. Ez egyébként nem is áll távol tőlük, mert egyházi iskolába járnak” – mondta az AcNewsnak a trombitaművész.

„A gyerekekkel többek között a takarításból és az állatgondozásból vettük ki a részünket” – árulta el az üzletember, akinek alkalma nyílt a legszebb gyermekkori emlékeit is felidézni.

„Sosem felejtem el a zánkai úttörőtáborokat, ahol rendszerint sátrakban aludtunk. Most a gyerekekkel próbáltuk ki ugyanezt.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT