Árvai Mónika, Terry Black gyermekeinek gyámja: Lesz, ami lesz, hazaköltözünk!

2020.02.10. Rivalda

Árvai Mónika, Terry Black gyermekeinek gyámja: Lesz, ami lesz, hazaköltözünk!

Hosszú, idegőrlő hónapokon vannak túl a tavaly szeptemberben elhunyt előadóművész örökbefogadott gyermekei. És még mindig nagy a bizonytalanság, bár az már biztos, hogy Fanni a gyámjával Pécsre költözik. A korábban Svájcban élő Árvai Mónika az AcNewsnak elmondta: ezt látja egyedüli megoldásnak.

 

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nagyon elkeseredett Árvai Mónika, aki svájci életét és munkáját is feladta, amikor kiderült, Terry Black az ő gondjaira bízta Fannit és Danit. Az elhunyt előadóművész hatalmas adósságot hagyott maga után, ami miatt a németországi lakásából hamarosan ki kell költöznie a gyerekeknek és gyámjuknak.

„Nem sok jó történt velünk mostanában” – kezdte lapunknak Árvai Mónika. „Innen mennünk kell, lehetőségként korábban még Svájc is szóba jött, de mostanra csak Magyarország maradt. Pécsett van egy kis lakásom, és az ottani gyámhivatal már meghozta a határozatot, hogy hivatalosan is én vagyok Fanni gyámja. A német hatóságok még mindig nem léptek, a helyi ügyintézőnek véleményem szerint nem vagyok a kedvence. Én amit tudtam, már mindent pénzzé tettem, hogy mindent meg tudjak adni a gyerekeknek. De lassan nincs már mihez nyúlni. És senki sem segít. Terrynek nagyon sok barátja volt, ők ígértek mindenben segítséget, de senki nem lép. Csak magunkra számíthatunk, eltűntek a barátok!”

Mónika abban bízik, hogy amint hazaköltöznek, itthon beindul az üzlete.

„Korábban rendezvényszervezéssel foglalkoztam, azt szeretném folytatni. Meg emellett jól haladnak a kis szépségszalon ügyei, a kettőből úgy gondolom, stabil megélhetésünk lesz. Az már biztos, hogy csak ketten költözünk Fannival, Dani kint marad Németországban. Ő nem sokkal édesapja halála után betöltötte a 18-at, nem szólhatok bele mit csinál. Most éppen azt tervezi, hogy abbahagyja az iskolát, és dolgozni fog. Nem tartom jó ötletnek. Mi a nagylánnyal már csak azt várjuk, hogy megkapja az iskolából a félévi bizonyítványt, és akkor Pécsett tiszta lappal kezdhet. Hogy ehhez mit szól a német gyámügy azt nem tudom, de egyszerűen nincs más lehetőségünk. Abban bízok, hogy a magyar papírral a kezünkben elhagyhatja az országot…”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT