Ásós Attila: "Én vagyok, akit több nő is csalással vádol!"

AC News 2018.01.26. Rivalda

Ásós Attila: "Én vagyok, akit több nő is csalással vádol!"

Kiderült, Ásós Attila az a zenész, akit több nő átverésével vádolnak. Az egyik kereskedelmi televízió műsorában számoltak be arról, hogy egy bizonyos énekes miképp csalt ki többszázezer forintot több hölgytől is. Attila megkereste lapunkat, és elsőként reagált az őt ért vádakra, hiszen mint mondja, egyértelműen felismerhető volt a közölt riport alapján.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Ásós Attila ügyvédhez fordult, így kívánja tisztázni a körülötte kialakult helyzetet. A férfit csalással vádolják, miszerint komoly összegeket vett el két hölgytől, akik korábban mindketten az énekes élettársai voltak.

„Az egyik hölggyel egy, a másikkal három évvel ezelőtt éltem együtt. Valahogy egymásra találtak. Mindketten azzal vádolnak, hogy súlyos összeggel tartozom nekik. Nem akarok ugyanúgy nyilatkozni, mint ők, pedig megtehetném, ugyanis lenne rá bőven okom. Az, hogy ez az egész miért történt meg, nem tudom, de arra gyanakszom, hogy zavaró tény lehet, hogy kapcsolatban vagyok. Sok barátom és barátnőm írt, hívott, arc nélkül szívesen vállalnák, hogy nekik csak adtam. Hol anyagilag, hol pedig érzelmileg. Vajon a következő hír rólam az lesz, hogy Robin Hood vagyok? Mert elveszek és szétosztom?”  – fakad ki a zenész az AcNewsnak, aki beszámolt arról is, milyen lépéseket kíván tenni az ügyben.

„Egyelőre nem kaptam semmilyen papírt a feljelentésükről. Szerettem volna elkerülni ezt a botrányt, így a saját ügyvédemmel írattam ezekről az állítólagos tartozásokról papírt, melyben elismertem a tartozásokat, és vállalom ezek visszafizetését. Sajnos mindezek ellenére ők a nyilvánossághoz fordultak” – állítja a Megasztárból megismert énekes.

„Természetesen mindent elkövetek, hogy az igazamat bebizonyítsam, ezért én is megteszem a megfelelő jogi lépéseket. Nekem ebből az ügyből kifolyólag csak az idei évre több millió forintos éves szerződésemet bontottak fel. Óriási pénztől buktam el, meghurcolnak emberek előtt. De szerencsére azoktól, akik ismernek, és szeretik a dalaimat, rengeteg biztató üzenetet kapok” – mondta.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)