Balázs Klári exkluzív! - „Nem volt kemoterápiás kezelésem!”

2017.08.02. Rivalda

Balázs Klári exkluzív! - „Nem volt kemoterápiás kezelésem!”

Balázs Klárika életmód-, és stílusváltása végett nagyon sok rajongó aggódását fejezte ki, sőt rögtön beindultak a találgatások is az énekesnő egészségi állapotát illetően, amire csak hab volt a tortán, hogy Klárika mostanság a színpadi fellépések alatt parókát visel. Az AcNews ennek kapcsán felkereste Korda György feleségét, aki minden találgatás végére pontot tett.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Magyarországon többen is hordanak parókát - főleg a médiában szereplő személyek - nem csak én. Ez nem tűnt fel senkinek?” – kezdte az AcNews-nak Balázs Klári.

„Életem során rengeteget utaztam, sok mindent másképp látok. Tíz évet az életemből Amerikában, Kanadában és Ausztráliában töltöttem, ott pedig más normák vannak. Például külföldön annyira természetes, ha egy nőnek a gardróbjában ott lóg egy vagy két paróka, ha nem megfelelő a frizurája.  De én ezzel nem azt mondom, hogy ebben kell menni a piacra” – magyarázta Klárika, aki megdöbbenve mesélt arról, hogy a parókák és a fogyása végett már azt rebesgetik, hogy komoly betegséggel küzd.

„Olyan kérdéseket kapok mostanában, hogy majd elájulok. Jól voltam, jól vagyok, nem vagyok beteg! Semmi bajom nincsen, egészséges vagyok, nem volt kemoterápiás kezelésem, mert már ilyeneket is leírnak. Nem tudom, mit kezdjek ezzel” – fakadt ki lapunknak Korda György felesége, majd hozzátette: 

„Egy kicsit az emberek gondolkodása le van korlátozva ebben az ügyben, hogy az hiszik, javarészt csak az hord parókát, aki kemoterápián esett át, és kihullott a haja. Azokat hajpótlásokat pedig, amiket ők hordanak, messziről fel lehet ismerni. Viszont, ha én nem mondom meg, hogy parókákat hordok, senki nem venné észre” – magyarázta az örökifjú díva, aki elárulta, hamarosan újra a saját hajával áll majd színpadra.

„A saját hajamat hagyom most regenerálódni, ami három és fél centisre lett levágva, de most már tíz fölött van. Úgy határoztam, hogy a színpadra akkor fogok a saját hajammal felállni, amikor már jó hosszú lesz, viszont ez már nem olyan sok idő, mert gyorsan nő” – mondta Klárika, aki végezetül határozottan kijelentette, hogy igazán csak két dologhoz ragaszkodik az életében.

„Én a férjemen, és a kiskutyáimon kívül semmihez nem ragaszkodom! Öt perc alatt tudok változtatni, és el tudok szakadni. Több mint 20 alkalommal költöztem már az életemben. Nem süppedek bele semmibe, és nem törekedem arra, hogy úgy nézzek ki, mint 20 évvel ezelőtt. Váltani kell!” - vélekedett a 64 éves énekesnő.  

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT