Bangó Marika – „Rettegek attól, hogy lebénulok!”

Soltész Mónika 2018.09.05. Rivalda

Bangó Marika – „Rettegek attól, hogy lebénulok!”

Másfél hónappal ezelőtt kezdődtek Bangó Marika fájdalmai. Az énekesnő kórházba került, ahol megállapították: súlyos porckorongsérve van. Marikának azóta is óriási fájdalmai vannak, és már orvosa a műtétre is előjegyezte őt. Az AcNews-nak elárulta mennyire retteg, talán leginkább attól, hogy lebénulhat.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Rettenetesen telnek az éjszakáim. Olyan óriási fájdalmam van, hogy szinte egy percre sem tudom lehunyni a szemem. Reggelre pedig annyira belefáradok már, hogy gyakorlatilag belealszom a szenvedésbe, akkor tudok egy picit aludni” – panaszolta lapunknak Marika.

„Bármit szedek be, semmilyen fájdalomcsillapító nem enyhíti a fájdalmamat. Sajnos a porckorongsérvem mellett isiászom (ülőideg-zsába – a szerk.) is van. Az orvosom azt mondta, ez a két betegség gyakorlatilag kéz a kézben járnak a legtöbb esetben. A derekamtól a bal lábamba sugárzik le a fájdalom. De nem tudok egyelőre mást csinálni, csak várakozom, hogy hátha jobban leszek. Az orvos pedig már előjegyzésbe vett a műtétre, és ha a kezelések nem segítenek, akkor nem úszom meg a műtétet! Korábban csak azért nem estem át rajta, mert a kánikulában hatalmas a fertőzésveszély, és nem akart ennek kitenni. Gyógytornára és masszírozásra járok, emellett pedig a kórházban rendszeresen infúziót kapok” – mesélte el az énekesnő, aki a betegség előtt aktív életet élt, most pedig képtelen a háztartás vezetésére is.

„Semmit nem bírok csinálni, így fellépéseket sem vállalok. Nem panaszkodhatom, mert a családra mindenben számíthatok. Ráadásul a barátnőm is sokat segít rajtam, volt olyan, hogy egy éjszakán át masszírozott, azzal próbálva enyhíteni a fájdalmamat. Egyre jobban nem bízok már a kezelésekben, attól tartok, nem fogom megúszni az operációt. Eleinte a műtét gondolatától is rettegtem csak úgy, mint attól, hogy lebénulhatok. Sírva kérdeztem az orvost, hogy mire számíthatok, ha tényleg bekövetkezik. Mindenre választ kaptam, meglátjuk. Nagyon erős vagyok, igyekszem tartani magam, hatalmas a fájdalomküszöböm, de ezzel már egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Bízom az orvosomban, teljes mértékig ráhagyatkozom. Kimerültem a fájdalomtól és a nemalvástól, nem bírom már, és nem bánnám, ha mindenen túl lennék” – mondta az énekesnő, akinek hamarosan újra be kell feküdnie a kórházba.

„Két hét múlva sajnos újra megyek a kórházba, és megismétlik a vizsgálatokat, infúziókúrát fogok kapni, talán ott eldől, mi lesz velem” – zárta a beszélgetést Marika.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)