Bárdosi Ildikó: Nem szégyellem, hogy megműttettem a melleimet!

Dózsa Gabriella 2019.12.02. Rivalda

Bárdosi Ildikó: Nem szégyellem, hogy megműttettem a melleimet!

Bárdosi Sándor és felesége nagy egyetértésben nevelik két gyönyörű gyermeküket. Az olimpiai ezüstérmes birkózó kisfia 5 éves, kislánya 2, 5 fél. Ildikóval mindent megtesznek értük, de van, aminek ára van. A szoptatás nyomot hagyott az édesanya mellein, ami nagyon zavarta. Ildikó az AcNewsnak mesélt arról, miért döntött a szilikon beültetés mellett.

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Bárdosi Sándor teljesen odáig van feleségéért, aki két gyermekük megszületése után is roppant csinos. De volt valami, amivel kisfia és kislánya szoptatása után nem tudott kibékülni.

„Mindkét gyermeket közel két évig szoptattam” – kezdte lapunknak Ildikó. „Nekem ez volt a természetes, soha nem merült fel bennem, hogy esetleg tápszerrel etessem őket, nehogy megváltozzon a mellem formája. Sankó két és fél éves volt, amikor Maja megszületett, tehát éppen abbahagytam a cicis táplálását, amikor már várandós voltam a kislányunkkal. Öt éve nem is láttam a melleim valós formáját. Amikor terhes voltam, megduzzadtak, amikor szoptattam, elképesztően nagyok lettek. Amikor márciusban abbahagytam Majával, jött a sokkoló valóság. Álltam a tükörrel szemben, és nem hittem a szememnek. Én genetikailag vékony vagyok, sose voltak nagy kebleim, de akkora eltűntek… Borzasztóan zavart, és úgy voltam vele, hogy én mindent megtettem a gyermekeimért, miért ne érdemelném meg, hogy ha a tükörbe nézek, akkor újra egy nőt lássak! És, hogy a férjem, Sanyi is másképp nézzen rám!”

Az Európa-bajnok sportoló először nem örült felesége döntésének.

„Ő azt mondta, hogy jó ez így, meg ne legyek műanyag. Sokat gondolkoztam ezen, hogy fogadjam el így? De 32 éves vagyok, van két gyönyörű gyermekem, de amikor esténként a tükörbe nézek, nem tudok megbarátkozni a látvánnyal, pszichésen zavart, frusztrált lettem ettől. Egyszerűen semmilyen ruha nem állt rajtam jól, mert konkrétan egy deszka lettem. Végül Sanyi is megértette, elfogadta, és iszonyatosan segítőkész volt, mindent megcsinált, amíg a gyógyulási időszak tartott, és még most is, két héttel az operáció után is nagyon figyel arra, hogy nehogy valami bajom legyen.”

Ildikó nem hatalmas melleket szeretett volna, a középutat kereste és találta meg.

„Természetesen először konzultáltam plasztikai szaktanácsadóval, Hajma Mónika minden kérdésemre megnyugtató választ adott. Így ha nem is teljesen félelem nélkül, de vállaltam a plasztikai beavatkozást, amit dr. László Zsolt végzett el. Bár még a végleges forma elnyeréséhez kell egy fél év, de már most sokkal jobban érzem magam. És azért vállaltam, hogy erről beszélek, mert azt gondolom, nekem nincs mit szégyellnem! Amióta kitettem a posztot, bevállalva, hogy kapok majd kritikát, rengeteg anyukával beszéltem, sokan kérnek tanácsot, segítséget. Mert rengetegen szenvednek ettől, a mellek hozzátartoznak a nőiességhez. Nem a szülés előtt, húszévesen tettem ezt meg, csupán hiúságból. Hanem négy év szoptatás után azért, hogy újra nőnek érezzem magam!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT