Bébibumm - 2019 is a sztárbabák éve volt - Velük bővültek a sztárcsaládok!

Soltész Mónika 2019.12.24. Rivalda

Bébibumm - 2019 is a sztárbabák éve volt - Velük bővültek a sztárcsaládok!

Az idei évben is rengeteg hírességnek bővült a családja. A sztárok örömmel osztották meg a legboldogabb pillanataikat a várandóságukról is, mint ahogy azt, amikor szülővé váltak. Volt, aki első gyermekét, de akadt olyan is, aki már a második babáját hozta világra. Az AcNews összeválogatta 2019 legcukibb babáit.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Curtis

Curtis és felesége nmárciusban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A rapper és párja nagyon várták kisfiuk érkezését. Kriszti is azon kismamák közé tartozott, aki folyamatosan megmutatta pocakja növekedését, mint ahogy arról is boldogan számoltak be, hogy megszületett babájuk. „Üdvözöllek életem első Facebook posztjával. 2019.08.04-én, 10:25-kor születtem, 54 centivel és 3070 grammal. Anyukám és én is jól vagyunk. Míg saját számom nem lesz, anyukám vagy apukám mobilján tudtok elérni. Puszi mindenkinek, Doni” - írta a rapper a Facebook oldalára és párja Instagramjára.

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna párjának, Lékai Máténak egészen emlékezetes napja volt január 20-án: a szombat esti Dánia–Magyarország-mérkőzés után hajnalban hazarepült, hogy vasárnap reggel ott legyen kisfia születésénél, ezt követően pedig visszarepült a férfikézilabda-világbajnokságra, majd főszereplő volt a vasárnapi Tunézia elleni diadalban, sőt még a mérkőzés legjobbjának is megválasztották. „Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!” – nyilatkozta a magyar kézilabda-válogatott játékosa a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek a meccs után.

Cooky

A Story magazinból derült ki, hogy megszületett Cooky második gyereke is, aki a Nátán nevet kapta. Cooky és párja a lapnak elmondták, hogy a gyerek a kiírt időpontnál két héttel korábban érkezett, és kádban jött világra. Nátán 3360 gramm és 56 centi volt születésekor. „Már az első gyereknél megfogadtuk, hogy nem leszünk szívbajosak, és nem beszélünk suttogva pusztán azért, mert alszik a baba. Kevinnél bejött, és úgy látom, Nátán is hasonlóképpen strapabíró” – mondta Cooky párja, Debóra.

Tóth Gabi

Tóth Gabi áprilisban egy fotóval tudatta, hogy szerelmével, Krausz Gáborral babát várnak. Az énekesnő csodaként élte meg, hogy várandós lett, hiszen korábbi betegsége miatt kevés esélye volt a terhességre. Gabi is folyamatosan megmutatta növekvő pocakját, s bár gyermeke egészsége érdekében lemondott minden fellépését, azonban a Sztárban Sztár leszek! zsűrijében mégis helyet foglalt. Végül az utolsó két show-t már nem tudta vállalni, testvére, Tóth Vera vette át a helyét, hogy felkészüljön a baba érkezésére. December 3-án, 3150 grammal és 54 centisen jött világra kislányuk, aki a Hannaróza nevet kapta.

Lilu

A műsorvezető eléggé meglepte rajongóit, mikor tavaly év vége felé bejelentette, hogy újra babát vár. Lilu teljesen kivirult terhessége alatt, és nagyon várta, hogy megszülessen a kicsi. Várandóssága alatt sokat szerepelt a képernyőn, és minden pillanatát élvezte a babavárásnak, erről sokszor posztolt is a közösségi oldalakon. Második kisfia április 16-án jött világra, és a Félix nevet kapta szüleitől. „Nem tudom elmondani, amit érzek… ezt a boldogságot… de rajta vagyok, és meg fogom próbálni, hátha… Isten hozott, Félix…” – írta Lilu az Instagram-oldalán.

Valkó Eszter

Számtalan átsírt éjszaka, több sikertelen inszemináció és lombikprogram, rengeteg aggódás és persze reménykedés után karácsonykor jelentette be Valkó Eszter, hogy várandós. A terhessége alatt számtalan biztatást és gratulációt kapott, és sokszor elmondta a műsorvezető, mennyire várja már a kicsit, de úgy tűnik, sikerült egy hétig megtartani maguknak az örömhírt: csütörtök reggel, 57 centivel és 3730 grammal megszületett Valkó Eszter és Radócz Péter első gyereke. „Miután a baba lombikprogram segítségével fogant, az orvos úgy döntött, nem kockáztat, ezért előre időzített császármetszést végeztek nálam” – mesélte Eszter a Story magazinnak, de nemcsak ő, hanem a férje is meghatottan nyilatkozott.

Szabó Győző

Tavaly októberben jelentette be Szabó Győző és párja, Rezes Judit, hogy újra babát várnak. Március 8-án, a vártnál később azonban végre megérkezett várva várt gyermekük. „Szuperül vagyunk, köszönjük szépen! Mindenki jól van, a baba egészséges. Nekem ő már a harmadik gyerekem, nagyon boldogok vagyunk” – újságolta az AcNewsnak a színész, aki rohant a kórházba, amint megtudta, hogy elindult a szülés. „Minden köszönés nélkül rongyoltam be a szülőszobára, ám abban a pillanatban tették Judit mellkasára a gyereket. Azt hiszem, így bent is voltam, meg nem is voltam bent, de azt hiszem, ha az a két piros lámpa nincs, beérek. Lehet, hogy ha nem kell várni a liftre, beérek, de ilyen a sorsszerűség” – magyarázta a Petőfi Rádió reggeli adásába telefonon bejelentkező Szabó Győző.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT