Bedrogozták Polgár Tünde fiát – „Egyik anyának sem kívánom azt, amit átéltünk!”

Pataki József 2019.10.07. Rivalda

Bedrogozták Polgár Tünde fiát – „Egyik anyának sem kívánom azt, amit átéltünk!”

A rémálmok legrosszabbikát kellett megélnie Polgár Tündének, mikor alélt kisfiát kellett összeszednie az Erzsébet-hídon. Daninak és egy barátjának partidrogot csempésztek az italába egy gimis bulin.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Polgár Tünde nehéz napokon van túl. Lapunknak remegő hangon mesélte el, micsoda borzalmakat kellett átélnie egy héttel ezelőtt. Történt ugyanis, hogy kisfiát, Danit három gimnázium nyitópartijára hívta meg egy barátja. Ahogy az lenni szokott, a fiatalok jól szórakoztak 16-18 éves kortársaik körében, egészen addig, amíg meg nem történt a szörnyűség.

„Egy barátja hívta meg a buliba Danit. Sokszor elmondtam neki, hogy ne fogadjon el italt senkitől, de az ő generációja természetesen azt hiszi, hogy mindent jobban tud. Ne legyünk álszentek, a fiatalok szoktak italozni néha, ha elmennek bulizni. Édesanyaként pedig csak annyit tehetek, hogy elmondom neki, hogyan legyen felelősségteljes – kezdte az AcNewsnak Polgár Tünde, aki azt is elmondta: az eset után egy héttel már sikerült összerakniuk a történteket. – Kiderült, hogy az italt egy kislány kapta, de csak a felét itta meg. Dani ekkor elvette tőle, és ledöntötte a másik felét. (Egész este csupán két pohárral fogyasztott.) 20 perccel később mindketten rosszul lettek, Daninál totális képszakadás következett be. Azóta sem tudjuk, hogy ki csempészte a drogot az italukba.”

Daninak hatalmas szerencséje volt, hogy a barátai vigyáztak rá. Amikor látták, hogy nagyon rosszul van, egyből elhagyták a szórakozóhelyet, és értesítették Polgár Tündét, hogy gond van.

„Az Astorián levő szórakozóhelytől jöttek az Erzsébet-hídig. Útközben összetalálkoztak egy százhalombattai plébánossal, aki látta, hogy bajba kerültek. Ő vigyázott rájuk, amíg odaértem. Egyik anyának sem kívánom azt, amit átéltünk! Azt, hogy láttam a kisfiamat, amint fekszik a földön és alig bír mozogni. Ezek után hazavittem, meghánytattuk és egész este mellette virrasztottam. Azt hittem, csak berúgott életében először és azért van ilyen rosszul. Másnap tudtam meg, hogy bedrogozták. Borzalmas ez az egész. Azt hiszik az emberek, hogy csak a lányokat fenyegeti az a veszély, hogy ’beginázzák’, de úgy látszik, a fiúk sincsenek biztonságban.”

Dani ezek után napokig még rosszul volt, bele sem merünk gondolni mi lett volna, ha az egész italt megissza, nem pedig csak a felét. A fiú ezek után sokat vívódott, hogy elmesélje-e a történetét, de úgy döntött, elmond őszintén mindent a Youtube-csatornáján, hiszen fontosnak tartja felhívni a figyelmet az éjszaka veszélyeire.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT