Bekerült a német X-Faktorba a magyar Edith Piaf - „Ott a helyem!”

AC News 2017.03.28. Rivalda

Bekerült a német X-Faktorba a magyar Edith Piaf - „Ott a helyem!”

Horváth Gyöngyi a X-Faktor legutóbbi szériájában bebizonyította, hogy a tehetség bizony nincs korhoz kötve. A 69 éves dívának akkor el kellett hagynia a műsort, de az élet egy újabb lehetőséget adott neki: felfigyelt rá a német tehetségkutató, a Das Supertalent műsor.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Engem Terry Black nevezett be ide, mégpedig azért, mert nehezményezte, hogy én nem jutottam tovább az itthoni X-Faktorban. Azt mondta: Gyöngyi! Meg fog ismerni Európa!” - kezdte lapunknak az X-Faktor egykori versenyzője, aki akkor Balogh Eszter miatt kényszerült befejezni a versenyt.

„Nem értettem a kialakult szituációt, hogy miért engem küldenek el, mert hatalmas sikerem volt. Sokszor próbálkoztam, a Ki-Mit-Tud-októl kezdve a Megasztárig, szóval én mindig ott voltam a lehetőség kapujában, de folyton visszalöktek, nem tudtak észrevenni. Rengetegszer kellett elviselnem a kudarcot, de ez nem érdekelt engem. Nyeltem egy nagyot és énekeltem boldogan tovább. De rájöttem: el kell, hogy jöjjön az én időm! Olyan nincs, hogy nem sikerül!” – magyarázta bizakodva az énekesnő, aki 50 éve áll folyamatosan színpadon. Most pedig könnyen lehet, hogy egész Európa megismerheti a hangját és fantasztikus egyéniségét. A tehetségkutató ugyanis már levelet is küldött a magyar Edith Piafnak, amelyben arra kérik őt, hogy küldjön magáról egy bemutatkozó videót, néhány produkciójával együtt, aminek ő boldogan igyekszik eleget tenni.

„Ha megtisztelnek azzal, hogy meghívnak, természetesen ott a helyem! Boldogan megyek, boldogan küldöm a videót, és boldogan fogok ott énekelni!” – vélekedett örömmel a díva, aki már azon gondolkodik, melyik dalával nyűgözze le a zsűrit és a közönséget.

„Videó anyagot kell küldenem magamról, amit igyekszem minél hamarabb összeszedni. El szeretném nekik énekelni a „Nem bánok semmit sem” című dalt franciául, amit több milliószor, több millió embernek énekeltem már el. Vagy az „Elmegyek”-et, amit úgy gondoltam, hogy lefordíttatok és egy-egy sorát németül, angolul, és franciául fogom elénekelni” - ötletet az énekesnő, aki az említett dalokkal a magyar X-Faktorban is hatalmas sikert aratott.

Az AcNews egyébként megtudta: Gyöngyivel tart majd a tehetségkutató műsorba Terry Black és Bangó Marika is. A valószínűleg élménydús eseményről hamarosan be is számolunk majd Önöknek!

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT