Benkő László: Bejött az orvos és azt mondta, maga rákos!

2017.05.16. Rivalda

Benkő László: Bejött az orvos és azt mondta, maga rákos!

Aggasztó híreket közölt a legendás zenész az AcNews-zal. Több mint ötven év alatt először fordult elő az Omega együttes történetében, hogy nem Benkő László állt a billentyűk mögött koncertjükön. A múlt hétvégén ugyanis Szlovákiában koncertezett a zenekar, de Benkő nem volt velük egészségi állapota miatt. A zenésszel pár órával ezelőtt közölték az orvosok a diagnózist. 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Ahogyan szinte mindenkinek, Benkő Lászlónak is akadtak már kisebb-nagyobb egészségügyi problémái, ám a munkától eddig semmi nem tántoríthatta el. A múlt szombaton azonban nem tudott fellépni, kórházba került, és még zenésztársai sem tudták, mi lehet a baja.

„Ezen a koncerten Laciért is játszottunk, nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudhattuk magunk mellett a színpadon. A múlt héten is, és pár órával ezelőtt is beszéltem vele, már jobban van. Hétvégére elhagyhatta a kórházat, de ma reggel vissza kellett mennie még néhány vizsgálatra” – mondta el Kóbor János szomorúan a Borsnak.

„Nem mondta és tiszteljük egymást annyira, hogy nem fogok faggatózni. Annyit kérdeztem csak tőle, hogy van-e okunk aggódni érte. Megnyugtatott, hogy nincs” – tette hozzá Kóbor, de sajnos Benkő László az AcNews munkatársával aggasztó híreket közölt. A zenészt épp a kórházban értük el telefonon.

„Csak egy időpontot akartam kérni, de bent tartottak, hogy mindenféle vizsgálatokat elvégezzenek, egyebek között, hogy kizárják a rák lehetőségét” – magyarázta Benkő László, aki nem akart hinni a fülének, amikor közölték vele, hogy mi a diagnózis.

„Bejött az orvos, és azt mondta, van egy rossz hírem meg van egy jó. A rossz, hogy maga rákos, a jó pedig, hogy a tüdejének semmi baja!” – tárta fel a megdöbbentő hírt Benkő, aki elmondta, hogy egyebek között a tüdőembólia lehetősége is szóba került a vizsgálatok előtt.

„Nem is egy rákról beszélt, hanem többről, hirtelen azt sem tudtam, hogy mit válaszoljak! Végül csak annyit mondtam, hogy ismerem én a rákokat, csak többnyire a Sparban szoktam velük találkozni” – viccelte el a rémisztő diagnózist a legendás zenész.

„Most bent tartanak, tovább vizsgálnak, hogy valóban ez-e a bajom, de én nagyon remélem, hogy hamarosan kiengednek. Ott a helyem a németországi koncertünkön!”

Az AcNews ezúton kíván jó egészséget, mielőbbi gyógyulást Benkő Lászlónak!

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT