Bevállalja a plasztikát Pintér Tibor

AC News 2018.11.07. Rivalda

Bevállalja a plasztikát Pintér Tibor

Egyre kevesebb az igazi férfi a lovas színház igazgatója szerint! Pintér Tibor nem fél megélni a férfiasságát és ha kell, a plasztikai sebész kése alá is befekszik, nála ugyanis nincsenek tabuk, ha a szépségről és a férfi energiákról van szó.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A legbátrabb páros győztese az AcNewsnak mesélt arról, szerinte miért van szükség az olyan kiállású macsókra, mint ő.

„A mai világból szerintem alapvetően kezd kihalni a férfi energia, ami nem jó. Még pont az én korosztályom van, amelyikben egy-két palit ki lehet fogni, de a mai fiatalok rossz úton járnak. Úgy gondolom, hogy ez főként az internet miatt van, a fiatal fiúk, de a 25-30 évesek is a világhálón élik ki a férfi energiáikat, ami nem egészséges” – magyarázta Pintér, aki maga is két kanállal habzsolja az életet, így a szép nőket sem veti meg. Első házasságából született Janza Katával közös lánya, Janka, második feleségétől pedig egy fiúval, Mátéval ajándékozta meg. Tenyának fontos a jó apai példa, férfiúi kötelességének tartja, hogy fiából igazi férfi váljon.

„A fiamat is macsóságra nevelem. Az a férfi, aki kiállja a bátorságpróbákat, aki valóban udvarol és a konfliktushelyzetek elől nem menekül. Nem csak külsőben, lélekben is szívben is macsónak kell lenni” - tette hozzá Pintér, ami persze nem jelenti azt, hogy ne fordítana nagy gondot a külsejére. Sőt!

„A színésznek feladata, hogy jól nézzen ki. Ha a szívemben fiatalnak és szépnek érzem magam, akkor nekem kötelességem a testemet és az arcomat is úgy karban tartanom, hogy harmóniában legyen a lelkemmel. Én a szépséget pénzre, sikerre és szeretetre tudom váltani, amit a közönség szintén szeretetre tud váltani” – magyarázta a színész-rendező, aki komolyan gondolja a szépséget. Ha kell, plasztikáztat.

„Nem titok, a homlokomba toltak már botoxot, ami nagyon jót tett, felrántotta az egész arcomat. Tervezek még egy beavatkozást, az orrom szerintem túl nagy, azt szeretném, ha kicsit lefaragnák.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)