Bíróság elé került Gönczi Gábor – VIDEÓ!

Pataki József 2020.01.16. Rivalda

Bíróság elé került Gönczi Gábor – VIDEÓ!

A TV2 Tények műsorvezetője bíróság elé került, miután egy állatvédő beperelte – szúrta ki az AcNews.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Különös felvétel látott világot a napokban Gönczi Gáborról. Történt ugyanis, hogy egy Wegera György nevű állatmentő feljelentette a műsorvezetőt egy korábbi, Tényekben elhangzott riport miatt, illetve azért, mert a műsorvezető olvasta be az adásban az általa kifogásolt hírt.

A Facebookra kikerült videón jól látszik, ahogy a férfi többször Gönczi Gábor arcába tolja a kamerát, és felszólítja, hogy válaszoljon a neki feltett kérdésekre. A hírolvasó ennek ellenére mindvégig megőrizte nyugalmát, és egyszer sem felelt vádlójának.

Az előzménye az egész ügynek az, hogy 2018 novemberében, a Tények két egymást követő napon is foglalkozott Wegera Györggyel és a vele szemben álló állatvédő egyesületekkel.

Az üggyel kapcsolatban természetesen felkerestük Gönczi Gábort, hogy megkérdezzük tőle, mi történt pontosan, de ő határozottan elutasította, hogy bármilyen formában kommentálja a történteket.

A TV2 sajtóosztályát is megkerestük, hogy érdeklődjünk, hogyan viszonyulnak az esethez, és miért Gönczi Gábornak kellett megjelennie a tárgyaláson. Válasz viszont eddig nem érkezett, de amint megtörténik a visszajelzés, cikkünket frissítjük!

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT