Bíróságon folytatódik Gáspárék ügye – „Alanyi jogon jár nekünk, hogy élünk!”

Soltész Mónika 2020.10.08. Rivalda

Bíróságon folytatódik Gáspárék ügye – „Alanyi jogon jár nekünk, hogy élünk!”

Gáspár Bea és családja tavaly november 21-én szenvedett súlyos balesetet. Talán a szerencsének és Gáspárné figyelmének köszönhetően nem torkollott tragédiába az ütközés. A háziasszony rémálmában sem gondolta volna, hogy csaknem egy évvel a baleset után még mindig nem zárul le az ügy, arra pedig végképp nem számított, hogy még őt perelik be rágalmazásért. Időközben megérkezett a bíróságtól a büntetőügy végzése is. Az AcNewsnak elárulta, igazságtalannak tartja a kialakult helyzetet.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Gáspár Bea mai napig pontosan emlékszik a tavaly november 21-i súlyos autóbalesetükre. A család, Evelin kivételével épp Budapestről tartott hazafelé, amikor egy suzukis nő menetiránnyal szemben, egyenesen a Bea által vezetett autónak ütközött. Az ügyet a rendőrség máig nem zárta le. Mindeközben az ütközést okozó személy becsületsértés és rágalmazás miatt jelentette fel a családot, melyről a végzés a napokban érkezett meg a Gáspár családhoz.

„Már megkaptuk a hivatalos levelet a Salgótarjáni Járásbíróságtól, egyelőre még nem beszéltem az ügyvéddel, fogalmam sincs, hogy mi lesz a következő lépésünk. Azzal vádol bennünket, hogy a Facebook-on rágalmaztuk őt! Ha hozzájutnék egy akkora összeghez, mint amennyit ő követel tőlünk, akkor abból a balesetben totálkárosra tört autóm helyett vennék egy másikat, vagy ha még a NAV-os ügyünknek – ami már teljes egészében az utolsó fillérig befizetésre került – lenne még bármilyen költsége, inkább azt rendezném belőle. Azt nem tudom kifizetni, hogy életben maradtam, mert hogy élek, és ez alanyi jogon jár nekem és a családomnak is. Szerintem egy ilyen baleset után nincs olyan ember, aki feldúlt állapotában másképp nyilatkozott volna, mint én” – kezdte lapunknak felháborodottan Bea.

„Az embereket érdekli minden, ami velem történik, pontosan azért tette közzé ezt a végzést a Bea konyhája oldalamon Győzi, hogy első kézből hallják, és az én szemszögemből értesüljenek mindenről. Az biztos, hogy nincs az az Isten, aki miatt én fizetnék. Ki ne lenne dühös egy ilyen helyzetben, hiszen lassan egy éve történt a baleset, és még az sincs lezárva, erre jött ez a feljelentés” – zárta rövidre Bea a témát, és reméli, mielőbb véget ér ez a rémálom.

 

A jog és az igazság sajnos nem mindig fedi egymást. Van, amikor az ember igazságérzete jogos, de a jog megköti a...

Közzétette: Gáspár Győző – 2020. október 7., szerda

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT