Bódi Guszti: Kinyílt előttünk a világ és van kiért újra küzdeni!

Soltész Mónika 2019.03.18. Rivalda

Bódi Guszti: Kinyílt előttünk a világ és van kiért újra küzdeni!

Thaiföldi nyaralásuk alatt érkezett meg Bódi Guszti és Margó újszülött unokája. Képesek lettek volna a pihenésüket is félbeszakítani, csakhogy jelen lehessenek Lilien érkezésénél. Hazaérkezésükkor első útjuk Csabihoz vezetett, hogy a kéthetes kislányt végre magukhoz ölelhessék. A nagyszülők életét egy pillanat alatt megváltoztatta az új családtag, mert mind mondják: újra van kiért küzdeni.
 

hbs(400x300)

„Álom és egy igazi szerelem Lilien számunkra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám az első találkozásunk. Nem láttunk korábban ultrahangos fotókat róla, és pont olyan, mint amilyennek elképzeltük Margóval. Ragaszkodtunk ahhoz, hogy mi teljes valóságában pillanthassuk meg őt. Szó szerint elolvadunk a látványától, és most a kis királylány került az első helyre az életünkben” – kezdte lapunknak Guszti, aki szeretné minél többször látni kisunokáját.

„Mindig várjuk, hogy mikor találkozhatunk vele újra és újra, hiszen még picike, és nekünk kell alkalmazkodni hozzá, mikor van ébren. Mondtam viccesen Csabinak, hogy szívesen átvállaljuk bármikor éjszakára, mert mi gyakran nem alusszuk végig az estéket” – tette hozzá nevetve a nagypapa, aki azt is elárulta lapunknak, képesek lettek volna félbeszakítani a pihenésüket is, hogy a családdal lehessenek a nagy pillanatban.

„Kéthetes korában találkozhattunk először vele, mert a születésénél a szokásos thaiföldi nyaralásunkat töltöttük. Margóval mi szívesen megszakítottuk volna a pihenésünket, hogy itthon legyünk a kislány érkezésénél, de Csabi lebeszélt róla bennünket, hiszen nem maradunk le semmiről. Nagy öröm számunkra, hogy újabb kislánnyal bővült a családunk. Guszti fiam már megajándékozott bennünket Evelinnel, de ő már nagylány, tizenhatodik éves, gimnáziumba jár” – mondta Guszti, aki szárnyal a boldogságtól.

„Megjött az életkedvünk, becsöppent a családba egy csecsemő, akit mindenki örömmel fogadott, akit imádunk, szeretünk. A megszokott Bódi klán életébe tizenegy év után jött egy csöppség, aki mindent megváltoztatott egyik napról a másikra. Kinyílt előttünk a világ és van kiért újra küzdeni, és az a furcsa, hogy semmi nem is esik rosszul. De mi egy különleges család vagyunk, hiszen a többi unokánkkal is máig szoros és bensőséges a kapcsolatunk” – mondta Guszti, aki tavaly sokat küszködött az egészségével. A fülében elmozdult kristályok megkeserítették az életét, de még ezt is feledteti vele újszülött kisunokája.

„Mai napig szedek rá egy gyógyszert. Azt mondták az orvosok, amíg a kristályok nem rendeződnek vissza, addig előfordulhat időnként még a szédülés. De hála Istennek jól vagyok, sőt most a nyaralásunk alatt még fogytam is 5-6 kilót” – mesélte Bódi Guszti.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)