Boldog apuka Kucsera Gábor - "Nagyon jól megvagyunk, amit kell, azt megoldjuk együtt"

AC News 2019.01.03. Rivalda

Boldog apuka Kucsera Gábor - "Nagyon jól megvagyunk, amit kell, azt megoldjuk együtt"

A Kucseráéknál most minden a legifjabb családtagról, a kis Milláról szól. Kucsera Gábor és Tápai Szabina második közös gyermeke novemberben született meg, a szülők várakozását csak a kistestvére, az ötéves Benié múlta felül. Imádja testvérét és ahogy csak tudja, igyekszik ő is gondját viselni a picinek.

 

hbs(400x300)

Még a délutáni sétákból is kiveszi a részét, egy alkalmat sem szalasztana el, hogy Millát ő is elkísérje. Kucsera Gábor igazán büszke gondoskodó fiára.
"Most is épp levegőzünk és Beni tolja a babakocsit. Nagy a szarelem, imádja a testvérét, aminek Szabival mi is nagyon örülünk. Folyton szeretgeti, öleli, ringatja, jó látni, hogy ennyire óvja őt" - nyilatkozta az AcNewsnak a sportoló. Mint mondja, minden zökkenőmentesen alakul eddig náluk. Testvéri féltékenységről szó sincs és Milla is jó baba, olajozottan működnek a dolgok négyesben is.
"Nagyon jól megvagyunk, minden könnyedén működik, amit kell, azt megoldjuk együtt. Az esték persze nehezebbek, mert 2-3 óránként felébred enni, de ez ilyenkor természetes. Rengeteg segítségünk van, egyrészről itt van Beni, aki teljes odaadással szereti a húgát és a nagyszülők is nagy segítséget jelentenek Szabi és az én részemről is" - árulta el.

A baba körüli legtöbb teendőit ilyenkor természetesen az anyuka, az egykori kézilabdázó, Tápai Szabina látja el, Gábor pedig próbál minél több terhet levenni a válláról.
"Nagyon jól felosztjuk egymás között a feladatokat. Benit én viszem oviba, megyek érte, bevásárolok és dolgozom, intézem a céges ügyeket" - tette hozzá.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)