Boldog, pedig egyedül töltötte a születésnapját Pásztor Erzsi – „Minden nap ünnep számomra!”

Pataki József 2020.09.25. Rivalda

Boldog, pedig egyedül töltötte a születésnapját Pásztor Erzsi – „Minden nap ünnep számomra!”

Ugyan rengetegen felköszöntötték 84. születésnapja alkalmából, a színésznő magányosan, otthon töltötte a nagy eseményt.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Tegnap töltötte be 84. életévét Pásztor Erzsi, de a járvány miatt idén nem ünnepelhetett a szeretteivel. A művésznő az AcNewsnak mondta el, hogyan telt a nagy nap.

„Most éppen allergiásan töltöttem a napot. Reggel egy műsorba voltam hivatalos, utána pedig dolgozni mentem a szinkronstúdióba. Kicsit óvatos vagyok mostanában a mászkálással, és be kell vallanom, félek is egy kicsit. Ez a második járványhullám most sokkal durvább, mint az első! Jobban kell tartani, mert a fiatalok könnyelműen kezelik ezt az egészet. Most nekünk, időseknek kell vigyázni” – mondta lapunknak a színésznő, akit rengetegen felköszöntöttek telefonon.

„Most is éppen tele van a házam virágokkal, annyit küldtek nekem tegnap. Egész álló nap csörgött a telefonom ismerősök, ismeretlenek is felköszöntöttek. Ettől függetlenül egyedül töltöttem a születésnapomat. ugyan a lányom most Magyarországon van, de a napokban pont Pécsett tartózkodik, így előtte tudtunk csak ünnepelni. Hamarosan pedig hazautazik. Igazából én minden napot ajándékként élek meg, minden nap ünnep a számomra. Márpedig azért, mert elmondhatom magamról 84 évesen, hogy semmim sem fáj, és jól érzem magam.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT