Boros Lajosra újabb műtét vár – „Nem titkolom, hogy sírtam is!”

2019.07.18. Rivalda

Boros Lajosra újabb műtét vár – „Nem titkolom, hogy sírtam is!”

A legendás rádiós nem fél az újabb operációtól, egy egész aneszteziológus csapat vigyáz majd az életére. Boros Lajos szeretne már túl lenni a prosztataműtéten, hogy utána újra járhasson úszni. A műsorvezető addig is komoly felügyelet alatt áll, felesége, és gyógytornásza nem hagyják elgyengülni. Pedig nem titkolja, előfordul, hogy a fájdalomtól sír.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Tavaly júniusi komoly szívműtétje után öt hétig volt kómában Boros Lajos. A rádiósra az ébredés után kemény hónapok vártak, legyengült szervezetét fel kellett erősíteni. Ma végre büszkén mondhatja, hogy több havi eredménytelenség után, végre hízott is, elérte a 63 kilogrammot.

„Két kemény és határozott nőszemély segít ebben, az egyik egy NASA kiképző” – mondta vidáman lapunknak Boros Lajos. „A viccet félretéve, Vali a feleségem mindent elkövet, egészséges, de hizlaló ételeket főz, és nem engedi, hogy lazsáljak. Na, és itt van Sári, a gyógytornászom, ő biztos katona volt előző életében, kőkemény, amikor már azt hiszem, nem hajlok tovább, ő megmutatja, hogy mégis… Nem túl férfias, de néha sírok is a fájdalomtól. Ez persze mind az én érdekemben történik. És ami tavaly ilyenkor még elképzelhetetlen volt, már felsétáltam egyedül a harmadik emeletre. Vali egyébként elképesztő, szolidaritásból szokott velem tornázni, csak neki ötvenszer jobban megy. És a közös „alakformálás” közben ketten mondogatják: ez az Lajos, ügyes vagy, és jól is nézel ki! Mindent megtesznek, hogy tovább haladjak ezen az úton, és ne adjam fel!”

A népszerű rádiósnak rengeteg pozitív energiát ad, hogy az utcán járva többen megállítják, biztató szavakat mondanak neki. Ez neki sokat számít, főleg, hogy nemrégiben derült ki, a prosztatája miatt újra kés alá kell feküdnie.

„A múltkori sétám közben lelassított mellettem a troli, és a sofőr kiszólt, hogy látom a javuló tendenciát Lajoskám, csak így tovább. Utána csak mosolyogtam, sokan számítanak még rám, szeretnek. Szóval nem csak magam miatt kell összeszednem magam! Amikor kiderült, hogy a prosztatámmal gond van, és operáció lesz, csak egy pillanatra jutott eszembe, hogy mi van, ha most is kómába esek utána. De nagyon komoly anesztes csapat vizsgált meg, a lábujjkörmömtől az utolsó hajszálamig mindent, és ott lesznek majd mellettem. Szóval nem félek, már alig várom, hogy túl legyek rajta, és újra járhassak úszni. Az ugyanis jót tenne a tüdőmnek, a mostani egyórás műsorom után mindig megállapítom, hogy ez komoly fizikai munka. Augusztusban pedig szükségem lenne rá, mert hatórás műsort csinálunk Fodor Jánossal, és Vogával, akit végre sikerült elcsalogatni Székesfehérvárról. Szóval én bizakodó vagyok!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT