Botrány! Zalatnay exférje nyilvánosan alázta meg az énekesnőt!

AC News 2017.01.26. Rivalda

Botrány! Zalatnay exférje nyilvánosan alázta meg az énekesnőt!

Máris véget ért a nagy újra egymásra találás Zalatnay Sarolta és egykori férje között. Márton Csaba nyilvánosan nevezte hazugnak az énekesnőt, aki értetlenül áll a vagdalkozó sorok előtt. Cini exkluzív nyilatkozatot adott a történtekkel kapcsolatban az AcNews-nak.

poggyasz - rivalda

Lapuknak is nagy boldogsággal számolt be pár héttel ezelőtt Zalatnay Sarolta, hogy újra bejelentkezett nála volt férje, akiről hosszú ideig azt sem tudta, hogy merre jár a világban. Cini azonban megbocsájtott neki, minden múltbéli sérelmét félretette és szívesen találkozott újra az egykori nagy szerelmével. Csaba azonban pár nappal ezelőtt érdekes Facebook bejegyzéssel vetett véget a békés hangulatnak, és kihangsúlyozta: csakis haveri szinten állt újra szóba exfeleségével.

 

Zalatnay Cini lapunknak megdöbbenve kommentálta a történteket.

„Én tényleg mindent megbocsájtottam neki, és barátilag álltam hozzá. Ráadásul Csaba keresett meg bennünket. Megdöbbenve olvastam a bejegyzését, amelyre én csak annyit tudok mondani, hogy a 12 év alatt csak még rosszabb ember lett belőle. Ezzel az egésszel pedig magának árt, én nem bántottam”- nyilatkozta Cini az AcNews-nak.

Az énekesnő lánya természetesen kiáll az édesanyja mellett, és megvédi őt. Mint mondta; Csaba soha nem érdemelte meg az anyukáját. Nixi egy hosszabb blogbejegyzésben rengeteg titkot elárult édesanyja és Csaba egykori kapcsolatáról, valamint a kibékülés előzményeiről, amely mint kiderült: ráadásul egy üzleti ügy miatt indult…

„Ez a férfi valamikor szerető férj volt. És gondoskodó "fater". Így hívtam gyerekkoromban és második apaként tiszteltem. Ez a férfi valamikor boldoggá tette anyukámat és elnyerte a tiszteletem. Azért, ahogy megnevetette őt, azért ahogy velem órák hosszat gyakorolt matekot és megtanított szavalni. Tetszett, hogy mindig minden kérdésemre tudott válaszolni és hogy nála intelligensebbés felvilágosultabb férfit nem ismertem. Úgy éreztem "megeszi a világot" és erőt adott a lendülete. Jó érzés volt megint családban lenni a szüleim válása után, és sok boldog évet éltünk meg így, hárman.

Sajnos be kell látnom, hogy a múlt, a jelen és a jövő külön fogalom. Be kell, hogy lássam, hogy az az ember aki valaha volt, mára köddé vált. Sehol sem találom a valaha volt szerető ex férjet, a minden ígéretet felém felhalmozott "nevelő apát" és szó szoros értelmében vett embert.

Ez az ember főnyereményt kapott annak idején anyukámmal. Kapott egy tehetséges nőt. Kapott egy sikeres nőt. Egy gazdag nőt. Egy gyönyörű nőt. Egy embert, aki igazán szerette.

Ekkor ő fiatal férfi volt. Egy ambíciókkal teli tehetséges színész, aki jókor volt jó helyen. Egymásba szerettek, de hogy a szeretet definiálhatatlan érzés, azt ennél kifejezőbb nem is lehet:

Csabának nem volt elég jó anyukám. Nem volt elég tökéletes. Így átformálta. Az ő kérésére mellplasztikai műtétre szánta magát, mert ez volt a kérése. Az ő kérésére mindent csettintésre megvett, mert az volt a kívánsága. Az ő kérésére létrehozott és belevágott egy televíziós vállalkozásba, mert az volt a víziója. Ez a vízió, ez a kívánság és ez a kérés tönkretette anyukámat. Csaba sehol sem volt mikor anyukám daganatos betegséggel küzdött.

Csaba sehol sem volt mikor anyukám tárgyalásokról tárgyalásokra járt.

Csaba sehol sem volt mikor anyukámnak börtönbe kellett mennie.

Csaba sehol sem volt mikor nekem szükségem lett volna rá.

Csaba sehol nem volt mikor anyukám minden vagyonát elvesztette.

Csaba sehol sem volt mikor anya az utolsójából is őt segítette ő pedig azt hazudta a családjának, hogy eltartja anyukámat.

Csaba ott volt, ahol a beváltott ígéretei. SEHOL.

Soha az életben nem lesz valós indoka Csabának ahhoz, hogy egyetlen tiszteletlen szóval illesse anyukámat. Ennek a nőnek csak köszönhet. Ennek a nőnek köszönhetően kapott munkát Amerikában. Ennek a nőnek köszönhetően tudta fenntartani magát az első pár évben, mert mint egy anya a fiának, úgy kapta a pénz a megélhetésre. Ennek az embernek köszönhetően az emberek tudják kik a Márton Csaba. És igen, meg kellett változtatnia a nevét mára, mert mindig csak a Zalatnay Sarolta exe maradt volna. De nem anyukám hibája hogy nem vitte többre nála, és nem váltotta valóra álmait, mint anyukám, aki 50 évvel ezelőtt elkezdte és beváltotta sajátját. Ennek a nőnek köszönhetően Csaba egy családot kapott egy feleséget, egy lányt, barátokat, utazásokat, élményeket, boldogságot, felejthetetlen pillanatokat.

És ez az ember HÁLÁTLAN.

Ez az ember 13 év után a semmiből felbukkant anyukám életében. Ő hívta fel. Egyik nap beleszólt a telefonba hogy Márton Csaba. Ez az ember azt hitte tárt karokkal fogadják, és 13 évet várnak rá, úgy hogy annak idején egy reptérre nem volt képes kijönni a családjáért, mert épp egy pornó színésznőnek kinéző olcsó nővel múlatta idejét. Ez a férfi elvette anyukám önbecsülésének jó részét a sok bántással. Ez a férfi elvette tőlem az összes jó emléket azzal a 13 évvel mikor levegőnek éreztem magam az életében. Ezt az ember senki sem kérte semmire. Ő mondta, hogy a mindene ez a család. Hogy élete szerelme anyukám, és hogy bármi történik az életben mindig maradjunk meg egymásnak.

Ez az ember 2016 ban egy MLM rendszer miatt hívta fel anyukámat. Mert eszébe jutott a sokat érő kapcsolatrendszere, és üzletet remélt. Pénzt remélt. Megint. Ezt a nőt, aki miatta mára megbélyegzi rengeteg lap, aki nap mint nap kűzd mint mindenki más hátköznapi gondokkal az életben, ezt a nőt megint csak ki akarta használni. De a nő, anyukám, átlátott rajta. Mert már nem vakította meg szemét egy lángoló szerelem perzselő tüze.

Ennek a nőnek Csaba HÁLÁS lehet, hogy szóba állt vele, mert a magas érzelmi intelligenciája nem engedte, hogy ne tegye. Ez a nő nyitottan állt Csaba felé, mint ember. És mindenki csodálkozva nézett egymásra mikor jelentkezett. Ez a férfi napi háromszor fel tudta hívni az MLM rendszerrel kapcsolatban egy nap, a házba jött mintha itthon lenne. Beszélt velem párszor telefonon, ahol úgy tett mintha érdekelné, mi van velem,de engem egyszer sem hívott fel a telefonomon hogy megkérdezze, hogy vagyok. Engem, aki állítólag mindig a lánya maradok.

Ez a férfi csalódás nekem. Azt hittem jó ember, olyan mint amilyennek régen, gyerekként láttam.

Azt hittem azért jelentkezett, hogy így ennyi év után bocsánatot kérjen anyukámtól, tiszta vizet öntsön a pohárba, és barátként egymás élete részesei legyenek, vagy akár kedves ismerősök. De ahogy mondani szokták Andersen már rég meghalt, tündérmesék meg nincsenek.

Ez a férfi pár napja hazugnak nevezte anyukámat. És azt mondta "már szóba áll vele" Ez a férfi tiszteletlen és hálátlan. Ez a férfi remélem messziről elkerüli a közeljövőben, mert több embernek nem hagyom kihasználni anyukámat.

Ezt a férfit valaha családunkként szerettünk.

Ez a férfi valaha a családunk volt.

Valaha férfi volt.  „- írta Niki a részletes bejegyzést.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Polgár Tünde: Nincs itt semmi katasztrófa

Marinov Zsuzsanna 2023.03.28.
A Feleségek Luxuskivitelben sztárja szerint Floridában közel sem szokatlan az a jelenség, amit Gombos Edina katasztrófálisnak írt le.

Laborpánik – segíthetnének a magánrendelők

Pataki József 2023.03.28.
Elárasztották a laborokat a beutaltak, miközben egyre csak drágul a vizsgálat. Emiatt nagy bajba kerültek a szakrendelők is. 

Súlyos dologra figyelmeztet Németh Lajos

Pataki József 2023.03.28.
Egyre szélsőségesebb hazánkban az időjárás, aminek bizony nem lesz jó vége.

Huppsz

Drága válás: 430 millió dollár forog kockán Reese Witherspoonéknál

Kiss Nikolett 2023.03.28.
A színésznő 12 év után válik magyar származású férjétől.

III. Károly olcsó koronázási ceremóniát akar

Pataki József 2023.03.28.
A brit uralkodó összehúzta a nadrágszíjat - vége a családon belüli jótékonykodásnak is.

A NASA segít járni Jeremy Rennernek

Pataki József 2023.03.28.
Több tucat csontja tört el a Marvel-filmek sztárjának, ő azonban nem adja fel, és küzd a normális életért.
mbvk 8
mbvk 4
MBVK 1

AC News

Több a hamis méz, mint az igazi 

AC News 2023.03.28.
Egy vizsgálat szerint az Angliából és Törökországból behozott méz 90-100 százaléka hamis.

6 éves kisfiú tűnt el Tolnáról, hajtóvadászat indult utána

Virág Márton 2023.03.28.
Retteg a kis Gergőért a családja, kabát nélkül ment világgá.

Berúgja az ajtót a tél: pokoli szélre, havazásra kelünk

Virág Márton 2023.03.28.
Tomboló sarkvidéki förgeteg csap le ránk, nincs kegyelem.

Sziréna

Anyját védve ölte meg éjjel egy 20 éves fiú az apját

AC News 2023.03.28.
Éjfél után halott várta a lakásba kiszálló rendőröket. Reggelre kiderült, a 49 éves apa volt az áldozat.

Online játékokkal szedte áldozatait a zalai pedofil

Pataki József 2023.03.28.
Gyerekpornó és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség egy zalai férfi ellen. A pedofil internetes játékokon keresztül 14 kiskorú fiút hálózott be, majd csikart ki tőlük inti...

Betonba döngölték a TEK-esek a drogdílereket - videó

Virág Márton 2023.03.28.
Bravúros munkát végeztek az NNI munkatársai.
mbvk 8
mbvk 5
MBVK 1

Itthon

A kormány ismét nemet mondott Brüsszelnek

Pataki József 2023.03.28.
Magyarország és Lengyelország is nemmel szavazott az Európai Bizottság újabb veszélyes javaslatára, amely a korábbi rendelet meghosszabbításaként ismét 15 százalékos csökkentést &iacu...

Belefulladunk a webshopokba

AC News 2023.03.28.
Magyarországon 32 ezer online áruház van 

Újabb nagykövetség nyílt Budapesten

Pataki József 2023.03.27.
Megnyílt Üzbegisztán budapesti nagykövetsége, ezzel a Türk Államok Szervezetének minden tagállama rendelkezik már diplomáciai képviselettel Magyarországon, bezárkózás és elszigetelts&eacu...

Világ

Orosz kézre került a bahmuti színesfémüzem

Pataki József 2023.03.28.
Az orosz erők szinte teljesen "megtisztították" az ipari övezetet, amelyen a bahmuti (korábbi nevén Artyomovszk) színesfém-feldolgozó üzem (AZOM) található - közölte Gyenisz Pusilin, a nagyrészt oros...

Mégsem kegyelmeznek a benzineseknek

Pataki József 2023.03.28.
Az uniós tagállamok energiaügyekért felelős miniszterei keddi brüsszeli tanácskozásukon jóváhagyták az új személygépkocsikra és kisteherautókra vonatkozó szén-dioxid-kibocsát&aa...

Családügyi miniszter: a béranyaság rasszista

Pataki József 2023.03.27.
A béranyaság megalázza a nőket, törvénytelen kereskedelmi tevékenységnek számít, és a szülők kiválasztása rasszizmust hordoz magában Eugenia Roccella családügyi miniszter szerint, aki zé...
mbvk 4
MBVK 1
mbvk 3

Profil

Karáth Emil tengerbiológus megmentené a tengeri élővilágot

Marinov Zsuzsanna 2023.02.03.
A tengerbiológus, profi búvár és díjnyertes producer egyedüli magyarként dolgozott már környezetvédelmi projektekben, és kicsit sem tartja extrémnek, hogy merülései során cápákkal tal&aac...

Sávolt Karolina: Mindegyik képemhez fűződik valamilyen törtènet

Polesz Anita 2023.01.28.
Sávolt Karolina még csak hetedik osztályos, de már korunk egyik legfiatalabb alkotó művésze. A festészettel 9 éves korától kezdett el foglalkozni, online módon sajátította el tudásának alap...

Rigó Márta: Nekem a festés a mentsváram

Pataki József 2023.01.19.
Rigó Márta, vagy ahogy a követői hívják, Márti néni egy igazi „internetmami”, akinek mára már tizenegyezer követője van a YouToubon, és több mint 36 ezer a Facebookon is. Vagányan, szókimond&oac...

Amiről beszélnek

Ne vigyék börtönbe a fiam gyilkosát – könyörgött az anya a bíróságon

Marinov Zsuzsanna 2023.03.28.
Úgysem tud soha megbocsátani magának.

Ez a dinnye királlyá tesz az ágyban

Kiss Nikolett 2023.03.28.
Egy gyógynövény segít azoknak a férfiaknak, akik nem elégedettek az ágyban nyújtott teljesítményükkel.

Most meg egy biológia tanárnő zaklatta a diákját

Marinov Zsuzsanna 2023.03.28.
A fiú édesanyja jött rá, mi folyik a háttérben.
mbvk 4
mbvk 8
MBVK 2
Remiz uzlethaz - felugro