Brutális műsort forgat Majka és Tilla Máltán

AC News 2018.08.30. Rivalda

Brutális műsort forgat Majka és Tilla Máltán

Majka és Tilla Máltára utazott. Azt azonban nem árulták el, hogy mi a „kirándulásuk” oka, ám az AcNews megtudta, egy eddig Magyarországon nem látott műsort forgatnak a szigetországban, mely ősszel kerül képernyőre. Egy biztos, izgalomban nem lesz hiány.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Majka és Tilla közösségi oldalán osztott meg árulkodó fotót, miszerint jelenleg Máltán tartózkodnak. Lapunk utánajárt, mi lehet az apropója a két műsorvezető utazásának. Így megkerestük a TV2-t, ahol azt a választ kaptuk, egyelőre részleteket nem árulhatnak el, de időben tájékoztatást adnak mindenről. Mégis akadt valaki, aki néhány részletet megosztott lapunkkal.

„Már javában zajlanak a munkálatok, egy nagy stáb dolgozik kint Máltán Majkáékkal. Szinte a nap 24 órájában dolgoznak, így pihenésre nem nagyon marad idejük. Az előkészületek hónapokkal ezelőtt elkezdődtek, ugyanis a műsor igen nagyszabású lesz. Úgy tudom, hetekig, legalább szeptember végéig zajlanak majd a forgatások, de az első részek hamarosan láthatóak lesznek a TV2-n” – súgta meg lapunknak a csatorna egy neve elhallgatását kérő munkatársa.

A hírek szerint a nagyszabású reality a The Bravest című skandináv formátum hazai kiadása lesz, ami kicsit Surviror, kicsit Rettegés foka, kicsit meg Big Brother, de picit Nyerő párost és Celeb vagyok...-ot is tartalmaz. A comment:com korábban azt írta, azért esett a Földközi-tenger középső részére a választás a forgatások helyszínéül, mert szükséges volt egy gyártóbázis és ott pont van, hiszen a dán verziót is itt készítették.

Majka és Tilla már be is jelentkezett a helyszínről egy live videóval, de részleteket még ők sem árultak el.

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)