Cicciolina: Nagyon nagy gondban vagyok anyagilag! – Meg kell válnia erotikus tárgyaitól

AC News 2019.06.26. Rivalda

Cicciolina: Nagyon nagy gondban vagyok anyagilag! – Meg kell válnia erotikus tárgyaitól

Cicciolina 67 évesen sem tagadja meg önmagát, még mindig szívesen táncol félmeztelenül, és esze ágában sincs lemondani a szexről. Az egykori felnőtt filmes Staller Ilona nem tagadja, a gazdasági válság őt is érinti, és nehéz döntést kellett meghoznia anyagi jólétéért. Ciccio egy nagyszabású, milánói aukción megválik szex ereklyéitől – mesélte az AcNewsnak.

 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

A római apartmanjához tartozó medence partján is nehezen viseli az olaszországi, közel 40 fokos hőséget Cicciolina. Az erotikus filmjeiről elhíresült sztár már csak emiatt is szeretne nagyon elköltözni az olasz fővárosból. Vissza szeretne jönni Budapestre, de csak ugyanolyan körülmények közé, mint ahogy Rómában él. Ehhez viszont rengeteg pénz kell, amivel most nem rendelkezik.

„Nagyon nagy gondban vagyok anyagilag” – árulta el lapunknak Cicciolina, akinek egymás után dőlnek dugába pénzszerzési tervei. „Árulom a római házamat, 180 millió forintnyi euróért, de a gazdasági válság még mindig tart, ennyiért nem veszi meg senki… Pedig már csak azért is sokat ér, mert a vevő elmondhatja, hogy Cicciolina házát vette meg. Az biztos, áron alul nem adom el! Úgyhogy várnom kell a Budapestre költözéssel.”

Staller Ilona szerint nem túl rózsás anyagi helyzetéért nagy részben volt férje, az amerikai Jeff Koons a felelős. Válásuk után ugyanis semmit nem kapott tőle.

„Én még ilyet nem láttam, dúsgazdag ember, és mégsem kaptam tőle egy fillért sem! – mondta felháborodottan Ciccio. „Pedig az eladott alkotásait én ihlettem, belőlem gazdagodott meg… Más elvált nők havi kétmillió forintnyi asszonytartást, házat, kocsit kapnak a szakítás után. Én mit kaptam? Semmit! Pedig érthető módon, ha az ember megszokik egy bizonyos színvonalat, az alá nem szeretne menni. Nem vagyok én sem ezzel másképp!”

A volt politikus az sem tagadja, hogy bevételének egy része még mindig az erotikából származik.

„A szex mindig is érdekelni fogja az embereket, így volt ez ezer éve, és így van ez most is. Én sem mondok le róla, gyakorlom rendszeresen, ez is a fiatalságom titka… Mai napig hívnak egyébként talk showkba, vannak teltházas topless műsoraim, de most nagy dobásra készülök. Egy milánói aukciós ház szervez egy árverést az erotikus ereklyéimből. Ebben vannak segédeszközök, szexi ruhadarabok, emlékek forgatásokról, és van 300 darab nagy értékű Polaroid fénykép, amire a szervezők szerint hatalmas lesz az érdeklődés… Remélem, minden tárgy elkel majd! Nekem ez árbevétel, másnak meg örök emlék tőlem.”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)