Cinit nagyon megviseli, hogy egymás után veszíti el barátait – „Mintha kezdene kihalni a generációnk!”

2017.11.14. Rivalda

Cinit nagyon megviseli, hogy egymás után veszíti el barátait – „Mintha kezdene kihalni a generációnk!”

Zalatnay Saroltát megviseli, hogy egymás után veszíti el a vele egykorú pályatársait és közeli barátait. Óhatatlanul is gyakran gondol arra, hogy a törvényszerűség, mely szerint a földi élet nem tart örökké, rá is vonatkozik.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Cini hamarosan 70 esztendős lesz. Az életkorát nem tagadja, noha az szomorú tényekre is emlékezteti.
 

„Laja is éppen 70 esztendősen hagyott bennünket, mint ahogy Somló Tomi és Komár Laci is az én korosztályomat képviselte. Bár rossz érzés, hogy a hozzám közelálló emberek egymás után mennek el, optimista beállítottságú emberként azt vallom, nem szabad így hozzáállni az élethez. Mindazonáltal néha óhatatlanul is arra gondolok, hogy a földi élet bizony nem tart örökké, és nagy kár, hogy az idő ennyire gyorsan repül” – mondta az énekesnő.

"Som Lajos akármennyire is leépült fizikailag és szellemileg is, bár én ezt sose tapasztaltam, mindenhová eljött, ahová meghívtam, legyen az koncert, vagy bármilyen megmozdulásom. Úgy tudom, egyetlen orvos sem tudta megmondani igazából, hogy mi baja van, ez egy lassú leépülés volt, egyre rosszabbul volt. Pont a napokban beszéltem Charlie-val is, aki most lett 70 éves, és arra jutottunk, hogy borzalmas: az alapfazonok, ez a műfaj, a mi generációnk mintha kezdene kihalni. Ez nagyon szomorú. Sok mindent csináltunk közösen, és bennem még mindig úgy él, mint régen, egy igazán tiszta szívű pali volt!" - nyilatkozta az AcNewsnak az énekesnő.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)