Cooky: Amióta apuka lettem, teljesen máshogy szemlélem a dolgokat

Pataki József 2020.01.24. Rivalda

Cooky: Amióta apuka lettem, teljesen máshogy szemlélem a dolgokat

Profiként kezeli a digitális eszközöket Cooky alig két éves gyermeke. A kis Kevin most ünnepelte születésnapját, amit hatalmas zsúrral fognak nyugtázni vasárnap. A boldog apuka majd kicsattan az örömtől, annyira büszke a kisfiára.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Két évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott Cooky élete, hiszen világra jött első kisfia, Kevin. A boldog apa azóta teljesen más dolgokat helyez előtérbe, máshogy szemléli a környezetét. A híresség, most az AcNewsnak mesélt kisfiáról, és hogy miként fognak megemlékezni a jeles napról.

„Tegnap lett Kevin 2 éves, de még nem tudtuk megünnepelni, mert hétköznap mindenki dolgozik. Vasárnap lesz egy zsúr, ahol ott lesznek a közeli családtagok, és a keresztszülők. Bár azt még nem tudom , hogy mit fogunk neki ajándékba venni, mert karácsonyra szinte mindent megkapott. Még egy kis „noname” tabletet is, amit úgy kezel, mint a felnőtt emberek. Hihetetlen látni, hogy ilyen kicsiként mennyire jól tudja már használni az elektronikus dolgokat. Profin szelfizik okostelefonon, egyedül bekapcsolja magának a meséket stb. Ilyen ez a digitális generáció. Persze nem egész nap a képernyő előtt van. Nagyon ügyesen focizik már és olyan gyorsan tanul, hogy az döbbenetes – áradozott kisfiáról Cooky, aki úgy érzi, hogy más ember lett az elmúlt időkben. – Amióta apuka lettem, teljesen máshogy szemlélem a dolgokat. Pár évvel ezelőtt még az volt a gondom, hogy milyen cipőt vegyek magamnak, vagy melyik telefont válasszam. Most már minden esetben a gyerekeket helyezem előtérbe. A párom, Debóra pedig a legcsodálatosabb anyuka a világon. Nagyon türelmesen áll mindenhez, és végtelen energiája van a gyerekekhez. Persze én is segítek neki mindenben, ahol csak tudok. Életem legboldogabb éveit élem most, és megértettem, hogy a boldogság a családunkban rejlik, nem pedig abban, hogy milyen sikeresnek mutatjuk magunkat olyan emberek előtt, akiket nem is ismerünk.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT