Cooky: Nem akartam, hogy a fiam egyke legyen, mint én - Augusztusban érkezik a kistesó

AC News 2019.01.09. Rivalda

Cooky: Nem akartam, hogy a fiam egyke legyen, mint én - Augusztusban érkezik a kistesó

A rádiós számára karácsonyi ajándék volt, hogy megtudta: úton van a második baba. Cooky és szerelme, Szécsi Debóra a legnagyobb boldogságban várják, hogy augusztusban világra jöjjön kisfuk, Kevin kistestvére.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A Rádió 1 műsorvezetője már első gyermeke születése után kijelentette, szeretné, ha Debóra egy kislánnyal is megajándékozná, de 50 felett ő már nem biztos, hogy újra babázna.
"Szerencsénk volt, mert még éppen az ötvenedik születésnapom előtt meg fog születni a pici" - árulta el mosolyogva lapunknak Cooky, majd hozzátette, természetesen nem ez volt a döntő ok, de nem tagadja, nem szeretne túl idős apuka lenni. Az AcNews-al megosztotta azt is, miként tudta meg, kedvese ismét várandós.
"Megbeszéltük előre az ajándékozást, nehogy az egyikünk többet, a másik kevesebbet tegyen a fa alá. Debóra 25-e előtt mondta nekem, hogy lesz egy kis plusz meglepetése, aminek én először nem örültem, mert nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni az egész család előtt. Debi csak nyugtatgatott, hogy nem lesz semmi baj. Amikor később átadta a kis dobozkát, benne a pozitív terhességi teszttel, nagyon boldog voltam" - emlékezett vissza a megható ajándékozásra. Karácsony után az Instagramon jelnették be, bővül a család, azóta az első ultrahangon túl vannak és mindent rendben találtak a picinél.
"Jövő héten esedékes a második vizsgálat, abból már többet meg fogunk tudni" - tette hozzá.
Kevin még pici, hogy felfogja, nemsokára testvére születik, de szülei nem aggódnak a fogadtatása miatt.
"Nagyon barátságos, a játszóházban is mindenkivel játszani akar, így ki van zárva, hogy féltékeny legyen a későbbiekben. Szerintem nagy öröm lesz számára a kistesó, én egyke voltam, nem szeretném, hogy ő is így nőjön fel, mindig lesz kivel játszania és később vigyázhatnak egymásra" - mondta el.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)