Cooky teljesen odavan a kisfiáért – „Igazi világpolgár lesz a gyermekeimből”

AC News 2019.06.20. Rivalda

Cooky teljesen odavan a kisfiáért – „Igazi világpolgár lesz a gyermekeimből”

Két hetet töltött Franciaországban családjában a népszerű rádiós, akinek 15 hónapos fia is imád repülni. Cooky hivatalos ügyeket ment intézni szülőhazájába, de ha már ott voltak, lementek a tengerpartra is. Felesége, Debóra nagyon jól viseli második terhességét, így sokat csavarogtak Párizs gyönyörű utcáin is. Születendő kisfiuknak egyelőre még nem választottak nevet, mert mint mondják, sok-sok keresztnév tetszik nekik a világon.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

A Rádió1 műsorvezetője nagyon büszke családjára, párja és első kisfia teljessé tették életét. Most már csak nevet Cooky a rosszindulatú beszólásokon, amik a közte és párja közt lévő korkülönbséget firtatták.

„Senki se hitt a kapcsolatunkban, de mi ketten már szinte az első találkozáskor éreztük, hogy együtt alapítunk családot” – mesélte az AcNewsnak a rádiós. „És lám, az idő bennünket igazolt, idén már négyen leszünk. Amikor szerelmesek lettünk, én felkészítettem Debit a közélet árnyoldalaira. A sok mocskolódó, anonim kommentre. Először kaptunk hideget-meleget a 27 év korkülönbség miatt, ez már lecsengett. Én egy nagy gyerek vagyok egyébként is, előfordul, hogy 22 éves kora ellenére szerelmem a megfontoltabb. Debi egy okos nő, aki vont egyet a vállán, amikor azt firtatták, hazugság a második baba híre… Erre már nem is mondok semmit, ő is tudja ezt már a helyén kezelni.”

Május elején kiderült, hogy második gyermekük is kisfiú lesz. A kis Kevin még nem érti mi az, hogy kistesó, de érzi a változást.

„Kevin egy igazi kis macsó, teljesen odáig vagyok érte” – folytatta Cooky. „Most jöttünk haza Franciaországból, ahol francia állampolgár lévén ügyeket kellett intéznem. De persze összekötöttük a kellemeset a hasznossal, találkoztam régi barátaimmal, persze meglátogattuk édesanyámat is, és bejártuk Párizst. A fiam most 15 hónapos, de már négyszer repült, biztosan ő is pilóta lesz – mosolygott a rádiós. - Szeretném, ha a gyermekeim nyitottak lennének a világra, sokat utazunk majd. Igazi világpolgárok lesznek! Fontosnak tartom, hogy mindkét fiam beszéljen majd szépen franciául is, Kevinhez is sokszor beszélek az anyanyelvemen, így lesz majd a kicsivel is. Szóval terveim vannak, igaz azt még nem tudjuk, mi lesz második gyermekünk neve. Ha kislány lett volna, akkor Lara lett volna. De így most még nézelődünk, mert a világ keresztnév naptárából fogunk választani.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)