Csaknem verekedésig fajult Aurelio és Soma vitája – „Jó, akkor játsszuk le!”

Pataki József 2019.07.22. Rivalda

Csaknem verekedésig fajult Aurelio és Soma vitája – „Jó, akkor játsszuk le!”

Durva adok-kapok csörte alakult ki nemrég Aurelio és VV Soma között. A vitájuk kis híján verekedésig fajult.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Egy ártatlan kommenttel indult az egész, mikor is Aurelio kiposztolta Instagramra az új kocsiját. Ekkor Soma viccből odaírta, hogy „Jó ez a zöldséges Merci”. Csakhogy az illetékes ezt egyáltalán nem találta humorosnak, és egy olyan videó áradat indult el, amibe az egész internet belerezgett. Az üzengetések az Instasztorin keresztül mentek, melyek 24 órán belül eltűnnek, ezért csak idézni tudunk belőlük.

„Fáj nektek VV-seknek, hogy egy valóságshow után annyi dolgotok van, hogy minket kiszolgáljatok. (…) Fáj nektek a sikertelenség, engem pedig itt mindenki bánt, hogy mit értem el. Tesó, te mit értél el? Azon rugdalózol, hogy holnap mit fogsz enni. A legnagyobb ászotok, VV Soma is csak annyit ért el, hogy castingoltat az RTL-ben” – mondta sok-sok szitokszó közepette Aurelio, melyre kisvártatva meg is érkezett a válasz Somától.

„Unom már, hogy több sztoriban is meg vagyok említve nálad Aurelio. Kezd unalmas lenni. Tudom, nem állsz jól bizonyos ügyekkel kapcsolatban.  Bármi problémád van – tudod itt lakom tőled 2 kilométerre - odamegyek a házad elé, kijössz és megbeszéljük. Senki nem fog róla tudni. Egyedül megyek, nem többedmagammal, ha érted mire célzom. Amikor bajban voltál, én segítettem neked, de ezt nem rovom föl neked” – kontrázott Soma, de Aurelio sem maradt adós…

„Jól van Soma, nem titok, adtál egyszer kölcsön egymillió forintot. Négy évvel ezelőtt. Ezt vissza is adtam. Nekem ne keménykedjél! Az ilyen figurákat reggelire szoktam… nem akarok rendőrségre járni.” – szólt a válasz.

És ez még így ment jó pár videó üzeneten keresztül. Természetesen kíváncsiak voltunk arra, hogy sikerült-e rendezni a nézeteltérésüket, vagy a két villanyertes tényleg összeverekedett?

„Aurelio jó ideje emleget már, de az utolsónál már betelt a pohár, és eldöntöttem, hogy nem fogom magam hagyni – kezdte lapunknak kissé ingerülten Soma. – Megmondtam neki, hogy jó, akkor játsszuk le. Vagy megbeszéljük értelmes emberek módjára, vagy leütjük az utca törvényei szerint.”

A villanyertes az említett millióról is szót ejtett az AcNews-nak.

„Nem kívánok én neki semmi rosszat. Amikor kijöttem a villából, kölcsönkért tőlem egymillió forintot. Akkor még nem is ismertük egymást annyira, de kedveltem őt, ezért szó nélkül odaadtam a pénzt. Igaz, az összeget vissza is adta… 3 év alatt. De az is nehéz menet volt.”

Mint kiderült, a bunyó elmaradt, ugyanis miután Soma azt mondta a TV2-höz átigazolt celebnek, hogy rendezzék le, Aurelio egy bocsánatkérő üzenetet küldött.

„SMS-ben kért bocsánatot, azóta nem is nagyon beszéltük. Fáj, hogy így alakult a barátságunk, mert sosem akartam vele balhézni, de ő ezt az utat választotta.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT