Családi tragédiákról mesélt Cicciolina – Öngyilkosságok, gyilkosság és mérgezés

Soltész Mónika 2020.09.04. Rivalda

Családi tragédiákról mesélt Cicciolina – Öngyilkosságok, gyilkosság és mérgezés

Cicciolina hamarosan felszámol olaszországi életével, és végérvényesen Magyarországra költözik. Sajnos ma már csak egyetlen családtagja húzza vissza, ugyanis évekkel ezelőtt mindenkit elveszített. Az AcNewsnak elárulta, tragédiák sorozatát élték át, keresztmamája öngyilkosságot követett el, mert a fiát meggyilkolták. De nagymamája is egyik pillanatról a másikra távozott az élők sorából, sőt nagypapája pedig máig tisztázatlan mérgezés áldozata lett.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Hiába húzza vissza szíve Magyarországra Cicciolinát, sajnos ma már csak egyetlen rokonát tudhatja az élők sorában.

„Sajnos a nagyszüleimet és az édesanyámat is nagyon régen elveszítettem. Volt két keresztmamám, ők sincsenek már az élők sorában. Anyukám testvérének is volt egy nagyon helyes fia, aki tizenhat évesen beleszeretett egy lányba, azonban amikor véget ért a kapcsolatuk és szakítottak, az utcán több mint egy tucat fiatal megkéselte. Azonnal szörnyethalt. A keresztanyukám nem tudta ezt elviselni lelkileg és a vonat alá vetette magát, véget vetett az életének” – sorolta a tragédiákat Cicciolina, majd hozzátette, nagyszüleit is hirtelen veszítette el.

„A nagymamám a Pongrácz úti lakótelepen lakott, ami arról volt híres, hogy ott nagy szegénységben, szerény körülmények között éltek az emberek. Séf volt, komoly éttermekben dolgozott. Nagytestű nő volt, egyik télen rengeteget havazott, kiment, megcsúszott, combnyaktörést szenvedett és sajnos el is vitte. A nagypapám pedig cukrász volt, sosem felejtem el, amikor a testvéremmel még pici lányok voltunk, mindig finomabbnál finomabb sütiket, például dobostortát készített nekünk, de mindent megcsinált, amit csak kértünk. Róla is csodálatos emlékeim vannak, amik máig élnek bennem. Ő is nagyon furcsa körülmények között hunyt el, valamilyen mérgezést kapott, de máig nem tudjuk, pontosan mi történt. Az Éva keresztmamám egyik lánya is meghalt, ráadásul nagyon fiatalon” – mesélte Ilona, majd hozzátette, tervei között szerepel, hogy kiderítse, kik a felmenői.

„Megtaláltuk a testvéremmel a családfánknak egy részét. A Staller dédnagypapát és dédnagymamánkat fotón láttuk, nagyon szépek, rendkívül kedves arcuk van. Szeretném, ha majd végleg hazaköltözök teljes egészében felkutatni a családunkat, amennyire csak tudjuk.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT