Csepregi Éva nagy bejelentése – „A szabályokat betartva indul a Neoton 500 turné!”

Soltész Mónika 2020.08.05. Rivalda

Csepregi Éva nagy bejelentése – „A szabályokat betartva indul a Neoton 500 turné!”

Csepregi Évának is nagyon hiányzott a közönség és a színpad a kényszerpihenő alatt. Az énekesnő azonban már túl van néhány kisebb fellépésen, ami feledhetetlen élményeket adott számára. Az AcNewsnak elárulta, annak ellenére, hogy továbbra is fenntartják a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó 500 fős részvételi korlátozást augusztus 15. után is, picit sem bánja, mert mint mondja, azzal is elégedett, ami van.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Miután egyik napról a másikra megszűntek a koronavírus-járvány miatt a koncertek, rendezvények, a Neoton sztárjai nem tétlenkedtek, megtalálták a módját, hogy tudják átmenetileg otthonról folytatni a munkát.

„Mi megpróbálunk alkalmazkodni ehhez a helyzethez. A zenekarból kihozta a kreativitást ez az időszak, új dalok születtek, különböző klipeket csináltunk, folyamatosan próbáltunk, sőt volt, hogy közönség nélkül koncerteztünk az internet segítségét használva. Most, augusztus 14-én lesz az első nagy koncertünk, de már korábban is volt egy-két olyan 500 fő alatti falunap, ahol én is részt vettem. A szabályokat betartották, és különösen figyeltek arra, hogy ne lépjük túl a megengedett létszámot. Az, hogy továbbra sem tudunk nagyobb fellépéseket tartani, elindult egy koncertsorozatunk Neoton 500 elnevezéssel, az első Kaposváron lesz, majd Szolnokon, de Dorogon is találkozhat velünk a közönség, és még jó néhány helyen. Ezek mind olyan fellépések, amiket átmenedzseltünk 500 alatti férőszámra. Azt hiszem, ez a mennyiség sem kevés, és az embereknek van kedve, pénze, ideje, hogy megnézzenek minket, ha pedig ez így van, akkor mi nagyon boldogok leszünk” – kezdte lapunknak Csepregi Éva, aki arról is mesélt, milyen érzésekkel töltötte el, a hosszú szünet utáni első színpadra lépése.

„Az Ukrán határ mellett volt az első koncert, és nagyon sokan eljöttek. Számos rajongó utazott Budapestről a helyszínre, hogy végre találkozhassanak velünk. Többen is szerettek volna részt venni, azonban korlátozni kellett az érdeklődők számára, mert nem akartuk túllépni a megengedett határt. Ettől függetlenül nagyon boldog voltam, rendkívül jól sikerült, virágot is kaptam, és mindenki elképesztően kedves volt, és annak különösen örültem, hogy a pesti rajongók is ott voltak” – tette hozzá az énekesnő, majd elárulta, amíg nem lesz minden a régi, ő elfogadja ezt a helyzetet.

„Nagyon elégedett vagyok. Nagyon klassz társaság van körülöttünk, ugyanazt a minőséget adjunk, mint azokon a bizonyos nagykoncerteken. Olyan jó helyzetben vagyunk, hogy egyelőre nem kell visszavennünk a látványból sem. Szeretem az ilyen kisebb fellépéseket, mert sokkal közelebb van a közönség, és jobban megvan a kontaktus. Aggódom az októberi Arénás koncertünk miatt, ami 17-én lenne, nem tudom, annak mi lesz a sorsa, de nagyon bizakodó vagyok, hogy megtartjuk úgy, ahogy azt eredetileg terveztük. Ez nem koncert, hanem inkább egy színházi előadás, hiszen ül a közönség” – mondta a Neoton sztárja.

„Mint ahogy a jónak, a rossznak is előbb-utóbb vége lesz, és valahogy, valamilyen formában visszarendeződünk, majd újraindul az élet. Azt hiszem, a szórakozás ugyanolyan fontos az embereknek, mint a munka. A kikapcsolódásra sokan vágynak, és ez mindig egy fontos pontja lesz mindenki életének.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT