Csepregi Éva: Visszavettem a tempóból, készülök a nagymama szerepre!

Soltész Mónika 2020.01.27. Rivalda

Csepregi Éva: Visszavettem a tempóból, készülök a nagymama szerepre!

Csepregi Éva fia nemrég jegyezte el szerelmét. A fiatalok már készülnek az esküvőre, majd természetesen a családalapításra. A legendás énekesnő pedig alig várja, hogy végre megérkezzen első unokája. Az AcNewsnak elárulta, az utóbbi évekhez képest már a munkatempóból is visszavett, bár még így is szép számmal akadnak fellépései.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az énekesnő minden vágya, hogy végre fia és menyasszonya megajándékozza egy unokával. Úgy tűnik, erre hamarosan sor kerülhet, hiszen Dávid nemrég el is jegyezte szerelmét, Dórit.

„Nagyon várom már, hogy Dávidnak gyermeke szülessen. Boldog lennék, ha nem csak egy, hanem több unokám is lehetne. De megmondom őszintén, nem tudom, hogy tudnék helyt állni, hiszen a nagymama szerep, mint olyan, nem csak azzal jár, hogy az ember egyszer-kétszer megszorongatja a gyermeket. Ebben az évben még annyi koncert van, és annyi feladat, hogy nem tudnám garantálni a mindennapos foglalkozást az unokával. De egy gyerek úgy is akkor jön, amikor jönnie kell. Hiszek abban, hogy ezek a dolgok meg vannak írva abban a bizonyos nagy könyvben. Nagyon drukkolok nekik, hogy minél hamarabb összejöjjön, és a kezemben tartsam Dávid gyermekét vagy gyermekeit” – kezdte lapunknak Éva, aki fiával mindig is őszinte kapcsolatot ápolt, így a családalapítás is rendszeresen szóba kerül közöttük.

„Nem csak Dáviddal, hanem Dórival is sokat beszélünk róla. Egyelőre az esküvőjüket tervezgetik, ami jövő évben valósul majd meg. Így nem kizárt, hogy a baba a következő évben megérkezik, de addig még van egy kis idő. Sokat beszélünk arról is, hol és hogyan akarnak majd élni. A fiamnak ebben az évben érnek véget a Metropolitan Egyetemen a tanulmányai, Dóri is egyelőre még tanul, ezért a legjobb időzítés mindenképpen az, ha esküvő után jön az első közös gyermekük” – tette hozzá Éva, aki arról is mesélt lapunknak, már tudatosan készül arra az időszakra, ha megérkezik az unoka, így már most is egy picit visszavett az eddigi évekhez képest a munkatempójából.

„Valójában már most sincs akkora rohanás, mint évekkel ezelőtt. Míg korábban gyakran megesett, hogy napi három fellépést is vállaltunk, ma már az is ritkán esik meg, hogy egy napra kettő essen. Koncert után például egyáltalán nem megyünk fellépni. Ilyen kis szankciókat hoztunk” – mesélte lapunknak az énekesnő.

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT