Csisztu Zsuzsa vallott a házasságáról

2017.12.14. Rivalda

Csisztu Zsuzsa vallott a házasságáról

Csisztu Zsuzsa több hónap után végre kettesben tölthetett néhány napot a férjével. Dr. Ketskés Norbert a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség ülésére kísérte el az egykori olimpikont, de a munka mellett hagytak némi időt a romantikára is.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

"A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) májusban, Koreában beválasztott a szervezet vezetőségébe, a 24 főből álló végrehajtó bizottságba, amelynek rajtam kívül csupán egyetlen nő tagja van. Rómában üléseztünk három napig. Sok olyan dologról esett szó, amely a hivatásunk ügyét és védelmét szolgálja. Többek között arról beszélgettünk, hogy a mai világban nagyon nagy teret hódítanak az elektronikus platformok. A közösségi médiumokban gyorsan terjednek a hírek. Ez azt jelenti, hogy hiába fizet ki egy televíziós társaság temérdek pénzt egy sportesemény közvetítési jogaiért, amire a riporter elkészíthetné az interjút a győztessel, a sportoló már rég kiposztolta az eredményét Nehéz versenyben maradni." - mondta az AcNewsnak Csisztu Zsuzsa, aki szerint ugyancsak fel kell lépni például a fogadási csalások ellen.
"Újdonság, hogy születőben van egy nemzetközi sportújságírói díj. Az esztendő végeztével mi is értékeljük az elmúlt 12 hónap legjobbjait. Az AIPS maga is megválasztja többek között az év legjobb női sportolóját és az év legjobb sajtóközpontját. Örömmel lobbiztam Magyarország érdekében, hogy az elismerést Hosszú Katinka, illetve a FINA-világbajnokság nyerje el. A listára egyébként a szintén hazai rendezésű judo világbajnokság sajtóközpontja is felkerült. Én már leadtam a szavazatomat. Mivel Magyarország először rendezett ilyen volumenű sporteseményt, óriási elismerés lenne, ha a vizes-vb nyerné a díjat." - szögezte le az egykori olimpikon.
Zsuzsa számára az utazás ezúttal nem csak a munkáról szólt, hiszen a férje, dr. Ketskés Norbert is elkísérte.
"Idén már eltölthettünk néhány napot kettesben Akkor ő szerepelt Horvátországban egy orvosi konferencián előadóként. Rómában viszont már régen voltunk, pedig az egyik kedvenc városunk. Szerelmünk hajnalán is jártunk ott, amikor már úton volt a nagyobbik, most tízéves gyermekünk. Szeretjük az olasz mentalitást és a helyi ételeket, az italokat és a divatot. Attól függetlenül remekül kikapcsolódtunk, hogy Norbert is dolgozott, mert kapott egy felkérést néhány sportoló megvizsgálására, mint táplálkozástudományi szakember. Többek között ő felügyeli a Verrasztó testvérek étrendjét is." - mesélte a műsorvezető-riporter.
"Függetlenül attól, hogy élünk-halunk a gyermekeinkért, igyekszünk megtalálni az alkalmakat, hogy kettesben lehessünk. Nem felejtjük el, hogy azért vagyunk egy család, mert először mi voltunk egymásba szerelmesek. Azért szülkettek gyerekeink is, mert mi így szerettük volna.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)