Csongrádi Kata: Sajnálom, hogy nem született gyermekem

AC News 2019.05.21. Rivalda

Csongrádi Kata: Sajnálom, hogy nem született gyermekem

Hétvégén ünnepelte 66. születésnapját a színésznő, szeretett barátai körében. Bár nem szereti, ha a korát emlegetik, a születésnapokat viszont imádja. Azt mondja, ilyenkor legalább együtt vannak azok, akiket szeret.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Csongrádi Kata 2015-ben veszítette el nagy szerelmét, férjét, S. Nagy Istvánt. Addig mindig együtt ünnepeltek, azóta viszont a barátai igyekeznek felejthetetlenné tenni a május 18-at az özvegy számára.

 

 „Fantasztikus barátaim, rokonaim vannak, mindig kitalálnak valami szuper meglepetést, mint ahogy most is – kezdte az AcNewsnak a színésznő. – Az egyik fogadott bátyuskám és a felesége kölcsönkértek egy nyitott kabriót, és azzal furikáztak mindenhova, hadd lobogjon a szélben a hajam! Azzal érkeztünk a buli helyszínére, ahol már várt rám többek közt az imádott Fodor Zsóka és Schmuck Andor. Zsóka tíz nappal született később, mint én, így dupla szülinapot tartottunk. Csupa móka és kacagás volt, meg persze el is érzékenyültem néha.”

 

Egyvalaki hiányzott csak nagyon az énekesnőnek, a négy éve elhunyt férje, S. Nagy István. A legendás dalszerző és Kata 35 évig éltek nagyon boldog házasságban. Még az sem tudta beárnyékolni szerelmüket, hogy az utolsó húsz évben hű társa nagyon beteg volt, az ágyból is alig tudott kikelni. Felesége rendíthetetlenül ápolta, egészen a haláláig.

„Gyönyörű volt a házasságunk, mindennel együtt – folytatta Csongrádi Kata, aki a kor előrehaladtával egyre jobban sajnálja, hogy nem született közös gyermekük. – Negyvenéves koromban mondtam le végleg arról, hogy anya legyek. Nagyon akartuk a picit ES- el, de amikor lehetett volna, akkor anyagilag nem álltunk úgy, amikor meg már rendeződtek a pénzügyek, akkor betegedett le. Akkor beletörődtem, teljes volt így is az életünk. De amióta itt hagyott, sokszor gondoltam arra, hogy jó ha lett volna gyermekünk, akkor itt lenne valaki kettőnk véréből… Ahogy az ember öregszik, akkor szembesül igazán a hiánnyal!”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)