Csőstül jön a baj! – Álmatlan éjszakái vannak Pál Évának

Soltész Mónika 2019.06.24. Rivalda

Csőstül jön a baj! – Álmatlan éjszakái vannak Pál Évának

Ha nem sikerül megállapodni a bankkal, még tíz évig súlyos összegeket kell fizetnie a svájci frank hitele miatt Pál Évának. Az énekesnő hónapról hónapra küzd a megélhetésért. A csepeli piacon lévő munkáját ott kellett hagynia egészségének megromlása miatt, most a színpadi felkérésekből pótolja a bevételkiesést. Évát azonban még az ág is húzza, ugyanis számítógépe is elromlott, így minden bizonnyal a megkeresések egy része sem jut el hozzá.
 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Nem válogat a Neoton Família egykori sztárja a felkérések tekintetében, mióta újra színpadra állt. Legyen szó magánrendezvényről, vagy akár egy falunapról, szívesen tesz eleged a megkereséseknek. Különös örömmel tölti el, hogy mindenhol nagy szeretettel fogadják.

„Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy velem énekel a közönség. Amikor Neoton dalokat adok elő, mindig felidéződnek bennem az akkori boldog idők” – kezdte lapunknak Pál Éva, aki egészségügyi okokból mondott fel a kisboltban, annak ellenére, hogy minden fillére szüksége van a svájci frank hitele miatt alakult adóssága miatt.

„A bolti keresetem mindössze egy kis kiegészítése volt a bevételeinknek. Azzal együtt, hogy én is Neoton dalok adok elő, nem kapok sztárgázsit. Ha havonta egy fellépésem van, már az is megteremti azt a jövedelmet, amit a boltban kerestem. Fontos, hogy az emberek minél többet halljanak rólam, hogy sokkal több helyre eljusson a hír, újra színpadon vagyok. Sajnos a számítógépem is elromlott, így a leveleimre nem tudok, vagy csak részben válaszolni. A menedzseremen keresztül lehet ajánlatot kérni a produkciómról vagy megrendelni” – tette hozzá az énekesnő, aki még mindig nem tudja lezártnak tekinteni a háza körül kialakult problémákat.

„Még mindig levelezünk oda-vissza a bankkal. Nem tudtunk megállapodni. Fizetjük az általuk megszabott összeget, minden hónapban automatikusan vonják. Ha nem jutunk dűlőre, akkor még tíz évig kell törlesztenünk ezt a magas összeget. Ők a maximumot akarják kivasalni belőlünk, mi pedig azt szeretnénk csak elérni, hogy a kamatokat engedjék el, így rövidebb idő alatt ki tudnánk fizetni. Amíg a bankkal nem írjuk alá a szerződést, a végrehajtást sem állítják le ellenünk. Minden hónapban azon idegeskedünk, hogy kijöjjünk a pénzünkből. De nem akarok én sírni és panaszkodni, szó sincs erről. Ha eladhattuk volna a telek felét, a probléma nagy része megoldódhatott volna, ám ehhez a bank nem járult hozzá” – mondta az AcNews-nak Éva, akinek az egészsége is megromlott az évek során.

„Még most is gyakran szorongok, a pánikbetegségem nem fog elmúlni, nem is lehet gyógyítani. Álmatlan éjszakáim vannak emiatt. Az anyagi helyzetet pedig sajnos az még nem oldja meg, hogy egyszer-egyszer elmegyek fellépni, ettől nem leszek gazdag. Annyit jelent, hogy hónap végén nem kell azon még pluszban idegeskednem, hogy mit együnk. Ráadásul gyakran aggodalmaskodom azon, ha a fiammal történne valami, akkor mi lenne velünk. Mégis igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz, csak előre nézek, és azon dolgozunk, hogy az újabb és újabb dalokat átdolgozzunk, hogy minél nagyobb repertoárral állhassak a közönség elé. Örömmel várom a felkéréseket” – zárta a beszélgetést az énekesnő.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT