Curtis: Krisztikének segítek felrakni a csúcsdíszt - Az Újpesti piacon vásárolt be karácsonyra

AC News 2018.12.24. Rivalda

Curtis: Krisztikének segítek felrakni a csúcsdíszt - Az Újpesti piacon vásárolt be karácsonyra

Meghitten, családi körben szeretné tölteni a szentestét az újpesti rapper. Curtis az ünnepek alatt ki sem mozdul otthonról, teljesen átadja magát a szeretet ünnepének.

hbs(400x300)

Tavaly Tokajban töltötte szerelmével a karácsonyt a zenész, idén ez máshogy lesz.
"Itthon leszünk végig, így sokkal meghittebb a karácsony. Krisztikével és a kiskutyánkkal töltjük az ünnepeket, 24-én átjön hozzánk Krisztike anyukája, 25-én meg az én családomhoz megyünk. Szóval szűk családi körben és szeretetben töltjük ezeket a napokat" - árulta el az AcNewsnak Curtis, akinek van mit kipihennie, ugyanis nemrég ért véget a TV2 Csak show és más semmi című műsora, amiben tíz héten keresztül keményen dolgozott. Ezalatt egy új dalt is felvett Puskás Peti zenekarával, a The Biebers-szel és videoklipet is forgattak hozzá. Év végén több fellépése is lesz, például Debrecenben, de addig is minden energiáját a családra fordítja és ott segít, ahol tud.
"Például Krisztikének segítek felrakni a csúcsdíszt, mert azt nem éri el egyedül. Illetve bevásárolni is én mentem el az Újpesti piacra, mert ott sok a jó barátom, talán hamarabb el is tudom intézni a bevásárlást és természetesen nem cipekedhetnek a nők."
 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)