Curtis teljesen kimerült!

AC News 2018.11.09. Rivalda

Curtis teljesen kimerült!

Szilveszterig nincs megállás, a rapper naptárában gombostűnyi hely sem maradt egészen év végéig. Öt hete éjt nappallá téve dolgozik, szerepel a TV2 legújabb showműsorában, Emilióval közös dalokkal készülnek, mindemellett fellép.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Mint mondja, „hulla fáradt”, de élvezi a pörgést. Curtis hétről hétre új oldalát mutathatja meg a Csak show és más semmi nézőinek péntek esténként egy néhány perces produkcióban, amit viszont egy egész hetes felkészülés előz meg. A zenészt éppen a főpróba közben csíptük el, a hangján jól érezhető a fáradtság.

„Húzós időszak ez, de inkább ez legyen, minthogy unatkozzak. Annak örülök, hogy van mit csinálni, vannak célok. Igaz, hulla fáradt vagyok, ráadásul időnként a kimerültség miatt gyakran éjszakánként is felébredek" – nyilatkozta a rapper. Nem bánja, hogy fáradt, mert imád bejárni a TV2-be. A hétköznapjai leginkább a műsorról szólnak, ahova tud, beiktat egy-egy stúdiózást, mert Emilióval új dalokat vesznek fel, ráadásul egy Arénás bulira készülnek, amely kapcsán nagy most rajtuk a figyelem és a teher is. A Majka-botrány óta sok szem szegeződik Curtisre és a teljesítményére.

„Nem akarok megfelelni senkinek, én abban hiszek, hogy az ember csinálja a dolgát, annak meg úgyis meglesz az eredménye. Akik ugatnak rám, azok eddig sem voltak a rajongóim, akik szeretnek engem és a munkásságomat, azok akkor is mellettem vannak, ha nem süt éppen felettem a nap. Itthon sajnos mindenki a másik dolgával foglalkozik ahelyett, hogy magára koncentrálna, ha ez a mentalitás megváltozna, sokkal előrébb tartanánk” – mondta el véleményét Curtis az AcNewsnak.

„De úgy veszem észre egyébként, hogy a nézők szeretik, hogy a műsorban több oldalamat is látják, ezáltal jobban megismernek” – tette hozzá. A sok próba miatt most nem tud annyi bulit vállalni, mint korábban, általában szombatonként lép fel, de december közepétől meghúzza a fellépéseket. A zenészek életében a fesztivál szezon után az év vége a legpörgősebb, Curtis is betáblázza magát szilveszterig, után pedig jöhet a pihenést.

„Krisztikével elutazunk két hétre Dominikára majd januárban. Ezt még születésnapjára kapta tőlem, mindketten nagyon várjuk.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)