Dallos Bogi: Bele kell állni a konfliktusokba

Soltész Mónika 2019.11.15. Rivalda

Dallos Bogi: Bele kell állni a konfliktusokba

A tegnapi napon premier előtti élő show keretén belül mutatkoztak be az X-Faktor 2019-es versenyzői. A mentorok büszkén mutatták be csapataikat, és ízelítőt kaphattunk azokból a dalokból is, amelyekkel az első megmérettetésre készülnek. Az AcNews a mentorok legújabb tagjával, Dallos Bogival beszélgetett, aki nem titkolta, intenzív és fárasztó időszakát éli, ám picit sem bánja, mert élete élménye az X-Faktor. Az énekesnő azt is elárulta, a magánéletben kerüli a konfliktusokat, ám csapatáért, az igazáért a végsőkig képes harcolni.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Szombaton indul Magyarország legnépszerűbb és legnézettebb tehetségkutatójának első élő show-ja. Az X-Faktor idén Dallos Bogival bővült, és ahogy azt már az utóbbi években megszokhattuk, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti veszi szárnyai alá a versenyzőket. A tegnapi sajtótájékoztatón a média képviselői betekintést nyerhettek, milyen az élő show hangulata. A nézőtér megtelt, és mindenki kíváncsian várta a versenyzők ízelítőjét a vasárnapi produkcióikból. A mentorok külön-külön, pártfogoltjaikkal álltak színpadra, és úgy tűnik, az elmúlt heteknek köszönhetően már jól összeszoktak. Az elhangzott rövid produkciók óriási hangulatot teremtettek a stúdióban, minden bizonnyal senki nem fogja megbánni, aki szombat este az RTL Klub csatornára kapcsol.

Dallos Boginak persze új ez az egész X-Faktoros hajtás, és már eddigi is kapott hideget-meleget döntései miatt, azonban ezt egy picit sem bánja. Tör előre csapatával, bízik a végső győzelemben, de addig is élvezi a műsor adta fantasztikus élményeket, pillanatokat.

„Nagyon intenzív heteken vagyok túl. A felvételekkel, a válogatóval, a rengeteg jelentkezővel együtt. Életem egyik nagy élményeként tekintek az X-Faktorra. Hálás vagyok, hogy ezt átélhettem testközelből. Fantasztikus, és azt érzem, hogy ez a felkészülési időszak is egy teljesen más oldalamat hozza elő. Amióta tudom, mely kategóriát kapom, érzem magamon, hogy anyáskodó vagyok, jobban izgulok értük, mint saját magamért. Nagyon büszke vagyok a lányokra. Rendkívül tömény volt az elmúlt pár hét. Én nem tartom magam érzékeny lánynak, mégis ahogy visszanéztem a műsort, megdöbbentem, hogy mennyit sírtam, vitáztam. Furcsa nekem kívülről ezt látni – kezdte lapunknak az énekesnő. – Szerintem a szélsőségnek van értelme a színpadon. Valami legyen átütően jó, vagy minősíthetetlenül rossz. Mindig azok a nehéz döntések, amikor valami pont a kettő között van. Ebben a műsorban a pluszt keressük. Gyakran odasúgtam a többieknek, mennyire jó érzés, hogy ott lehetek és átélhetem testközelből” – fűzte hozzá Bogi, aki többször került konfliktushelyzetbe mentortársaival, főleg döntései miatt.

„Mindent ugyanúgy csinálnék, semmit nem bántam meg. Egy mentornak az a dolga, hogy azokat a produkciókat vigye magával a Mentorházba, akikhez úgy érzi, bármelyik három jutna be az élő show-ba, hozzá tudna tenni, és inspirálja őt. Én annál a hat lánynál éreztem ezt, akik ott maradtak a székeken. Kaptam negatív véleményeket, de valakit haza kell küldeni. Akiben tehetséget láttam, leültettem a székekre. Nehéz volt minden döntést meghozni, de tudatos vagyok, meg volt a fejemben, mi az, amit szeretnék látni. Sajnos egy-két kedvencem nem teljesített jól, és ilyenkor az a nehéz, melyik utat válasszam. Elengedjem vagy vigyem magammal tovább. Egy mentornak szerintem bele kell állni konfliktusokba, bár nem vagyok az a lány, aki ezt keresi is. Viszont ha támadás van, akkor a versenyzők mellett magamat is meg kell védeni” – mondta az énekesnő, akinek szinte minden perce foglalt.

„Megváltozott most minden, bár eddig sem unatkoztam. Most azonban megsokszorozódott a feladatok száma, rengeteg énekórára, kamerapróbára, táncpróbára járok. Vagy épp átmegyek a lányokhoz a szállásra beszélgetni, dalt írunk, esetleg stúdiózunk. Elfoglalt vagyok, de minden percét élvezem, mert úgy érzem, hozzám is hozzám tesz – mesélte Bogi, majd arról is mesélt lapunknak, milyennek látja versenyzőit. – Mindegyik lány nagyon más személyiség, Aki hozzám leginkább hasonló, ő Blanka. Alettában azt szeretem, hogy tanít engem a vagányságra és a bevállalósága. Bírom benne, hogy nem fél semmitől. Enikőben pedig az tetszik, hogy ennyire zárkózott. Pont azt tekintem kihívásnak, hogy kinyissunk egy ilyen lányt. Nekem már az nagy büszkeség lesz, hogy az a lány, aki ezidáig nem mert színpadon állni, ott fog lesz a műsorban. Nagyon boldog lennék, ha a végén én állhatnék valamelyik versenyzőmmel a fináléban győztesként. Talán azért akartam ennyire a lányok kategóriáját, mert egy kicsit missziónak tekintem, hogy a női előadók még jobban működjenek itthon. Nemzetközi palettán nagyon erősek, míg a hazai palettán nem. Bízom benne, hogy egyik ’lányom’ be tudja bizonyítani, hogy nekünk is van egyéniségünk, hangszínűnk, és karizmánk” – fűzte hozzá az X-Faktor mentora.

Fotó: RTL Klub/Szabó Gábor

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)