Damu Roland: „Nem voltam túlzottan jó apa…”

AC News 2017.04.05. Rivalda

Damu Roland: „Nem voltam túlzottan jó apa…”

Damu Roland életében eljött az a pont, amikor úgy érzi, szakmailag és emberileg is megtalálta önmagát. A színész a Dunakanyar Rádióban árult el döbbenetes titkokat életével kapcsolatban. Többek között azt is bevallotta: volt, hogy apaként kudarcot vallott. Most azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermekeivel minél jobb kapcsolata legyen. Hiszen nem csak egy, hanem három is van már neki… 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

 

„Nekem a Maján kívül van két gyermekem. Andor 21 éves, amikor ő megszületett, én 20-21 éves voltam, és teljesen alkalmatlan az apaságra. Azt is megmondom, hogy nem voltam túlzottan jó apa, tehát 20 évesen nem nőtt be a fejem lágya… Én nagyon büszkén és bátran vállaltam, hogy hú de jó, fiatal apuka leszek, de ezeknek az elvárásoknak nem tudtam megfelelni… De most úgy érzem, az Andorral van egy nagyon jó baráti viszonyunk” - magyarázta a Jóban Rosszban egykori sztárja a Dunakanyar FM Limonádé című műsorában, aki a kisebbik fiával Benjáminnal, már évek óta nem tartja a kapcsolatot.

„Az első és a második gyermekem születése között eltelt 8 év, tehát Benjámin 13 éves. Sajnos ő 7 éve kimaradt az életemből, nem látogatom, és semmilyen formában nem foglalkozom vele. Ezt azért merem ilyen nyíltan és őszintén elmondani, mert úgy gondolom, ez nem az én hibám. Amíg bent voltam a börtönben megváltoztatták a kisfiam vezeték nevét, és eleinte is mindent megtettek azért, hogy elidegenítsék tőlem a gyereket” - vélekedett Damu, aki a kislányához, Majához viszont foggal-körömmel ragaszkodik.

„Olyan kapcsolat van közöttünk Majával, amiről nehéz beszélni, vagy átadni ezt az érzést. Nagyon szeretném, hogy a kislányom velem nőne föl. Nagyon szeretem, ő a mindenem!” – fogalmazott a színész.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT