Dancing with the stars – Testével harcol a próbákon Emilio

Pataki József 2020.10.16. Rivalda

Dancing with the stars – Testével harcol a próbákon Emilio

Emilio az utóbbi időkben a felére fogyott, ami a külsején is szembeötlő. Az újdonsült táncos azonban nem számított rá, hogy még fejben is le kell fogynia, hogy jól tudjon teljesíteni a TV2 showműsorában.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Sokan meglepődtek, amikor épp Emilio-t mutatták be az egyik versenyzőként a Dancing with the stars műsorában. Az első adás után viszont nem maradt kétség; nagyon is komolyan veszi a versenyt. Az énekest, és világbajnok jazz-dobost a táncpróba szünetében értük utol, ahol elárulta, mennyire élvezi ezt az időszakot.

„Magyarország legmonumentálisabb műsoráról van szó, a családom pedig imádja ezt az egész hacacárét. Hálás vagyok a csatornának, hogy egyáltalán felmerült a nevem. Tináék nagyon izgultak értem az első élő shown, és nagyon büszkék voltak rám. Nálunk a szombat azóta ünnepnap, mert tudják, hogy apu benne lesz a tévében – kezdte nagyon lelkesen lapunknak Emilio, majd kitért a táncpartnerére is, Tóth Orsolyára. – Egyre jobban táncolok, ami a partneremnek köszönhető. Persze zenész, főleg dobosként furcsa is lenne, ha nem kiváló a ritmusérzékem. Mindenben segít nekem Orsi, többek közt a belső harcaimban is. Furcsa volt, hogy lelkileg is el kellett fogadnom, hogy 168 kilóról fogytam le 86 kilóra. Fejben még az a nagyobb darab ember vagyok, amit a mozgásomon is érzek, holott sokkal könnyebben megy minden mozdulat. Köszönöm Orsinak, hogy hitet adott nekem, és megbírt mozdítani.”

Az előadóművész az AcNewsnak kitért arra is, hogy a táncpartnerével több van köztük a szimpla kollegialitásnál.

„Már többek vagyunk, mint barátok. A húgomként szeretem őt. Közös bennünk, hogy mindketten maximalisták vagyunk. Tina és a többiek is nagyon szeretik. A kis Vivike minden este azt játssza, hogy ő Orsi, és akkor tanít táncolni otthon.”

Persze az új műsor Emiliót nem kicsit terheli meg, hiszen a napi realityjét is folytatja mindemellett.

„Így, hogy elvállaltam ezt a műsort, le kellett redukálnom az egyéb elfoglaltságaimat, vagy rövidebb időbe beszorítani azt, amit mindenképp el kell intézni. Olyanokat megyek, mint Gagarin az űrben! Vannak olyan próbák, amikor hulla fáradt vagyok, és több pihenőt kérek. Orsi szokott ilyenkor hozni nekem egy kis húslevest, vagy oxigénpalackot. Mindenesetre, aki holnap nézi a műsort, kérem szavazzon ránk!” – tette hozzá nevetve Emilio.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT