Dancs Annamari édesapja: Bár a lányom mellett lehetnék!

2017.12.06. Rivalda

Dancs Annamari édesapja: Bár a lányom mellett lehetnék!

Megszólalt az AcNewsnak a férje által elhagyott Dancs Annamari édesapja. A család már régóta tudta, hogy a fiatalok nem élnek együtt, de mint mondták: közös gyermekük örökre összeköti őket.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Külön folytatja az életét Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari. A két színművésznek most van igazán szüksége a családra. Kérdés, hogy egy egyedülállóvá vált édesanya hogyan képes megbirkózni a mindennapi nehézségekkel.
Elértük az Erdélyben élő Dancs Árpádot, az elhagyott feleség édesapját.
„Borzasztóan sajnálom a történteket. Fáj, hogy így alakult. Nehéz időszak ez most mindenkinek. Főleg úgy, hogy 700 kilométerre lakom Annamaritól, ezért nehezebben tudok mellette állni” – mondta szűkszavúan, és hozzátette: bármennyire is szomorú, tiszteletben tartja a fiatalok döntését.  A társulat egy neve elhallgatását kérő tagjától megtudtuk, Dancs teljesen magába zuhant, mert őszintén elhitte, hogy a férjével való kapcsolata egy életre szól. A barátaik is úgy gondolták, hogy őket Isten is egymásnak teremtette, hiszen nem csak a színpadon működtek együtt kiválóan, munkán kívül is szinte falták egymást.
A Budapesti Operettszínház két művésze tavaly házasodott össze, majd idén februárban megszületett az első gyermekük. A színész azonban a hírek szerint beleszeretett a teátrum legifjabb tehetségébe, az alig 18 esztendős Karddfy Aishába. Külön érdekesség, hogy a nemrég érettségizett lány éppen Annamari egy korábbi szerepét kapta meg a Marica grófnőben.
Színészberkeken belül nyár vége óta nyílt titok, hogy a fényes külsőségek között megtartott esküvő után Annamari és Máté már nem él együtt, de mindenki igyekezett kellő tapintattal kezelni az egykori álompárt. Már csak azért is, mert akkor még a színháznál dolgozott a néhány hete a zaklatási botránya miatt menesztett művészeti vezető, Kerényi Miklós Máté édesapja, és senki nem szerette volna kellemetlen helyzetet. Az AcNews szerkesztősége tegnap a házaspár mindkét tagját elérte telefonon, ám egyikük sem kívánt nyilatkozni. Úgy viselkedtek, mintha összebeszéltek volna, ugyanis Annamari és Máté is csak annyit mondott zaklatottan, hogy éppen próbálnak, és inkább később hívjuk őket vissza. Ezt is meg is tettük, de akkor már nem fogadták a hívásunkat, inkább egy-két csörgést követően elutasították azt.
Dancs Annamari végül maga állt ki a nyilvánosság elé a Facebookon.
Ezúton szeretnénk Veletek tudatni, hogy Máté és én nyár eleje óta külön élünk. Az elmúlt hónapokban igyekeztünk ezt magánügyként kezelni, de belátjuk, hogy közszereplőként ezt nem tehetjük meg. A jövőben kisfiunk boldogsága mellett természetesen ugyanolyan fontos marad számunkra a közös munka a színházban. Ezúton kérjük magánéletünk tiszteletben tartását. A megértést köszönjük” – írta.

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
vágta bejegyzeseknel(200x300)
hbs(400x300)