Döbbenetes! Vízaknába esett a népszerű magyar énekesnő – Kórházba szállították

AC News 2019.06.21. Rivalda

Döbbenetes! Vízaknába esett a népszerű magyar énekesnő – Kórházba szállították

Éppen a kutyáját kereste a népszerű jazz énekesnő, amikor megtörtént a baj. Bódy Magdi jelenleg egyedül él, otthonát kedvenc kutyusával osztja meg. Ahová tudja, magával viszi kedvencét, Lilit, aki királynői módon él vele kertes házában. A gyönyörű eb azonban hatalmas riadtságot okozott az énekesnőnek, amikor elveszett. Keresés közben Magdi a vízaknába esett, aminek a fedele ráesett, csúnya vágást ejtve a hasán. Hirtelen azt sem tudta, mi történt vele, sokkot kapott.

 

hbs(400x300)

Sose gondolta volna Bódy Magdi, hogy éppen kutyája miatt kerül bajba. A 64 évesen is fantasztikus formában lévő énekesnő imádja máltai selyemszőrű kedvencét, akinek mindent megad. Családtagként bánik Lilivel, így érthető módon nagyon megijedt, amikor egyszer csak nem találta a kutyust.

„Hatalmas pánikba estem, Lili nagyon a szívemhez nőtt” – kezdte az AcNewsnak az énekesnő. „Természetesen rögtön a keresésére indultam futólépésben. Szólítgattam, miközben mentem a jól ismert útvonalunkon. Szerencsétlenségemre ráléptem az aszfaltban lévő fedélre, ami rosszul volt lerakva. Az megbillent, és én belezuhantam… De még fel sem fogtam mi történt, amikor a fedő rám esett, csúnya vágást ejtve a hasamon. Segítséget hívtam, kiszedtek, és én kórházba kerültem, ahol összevarrták a sebemet.”

Bódy Magdi az első sokk után már úgy látja, hogy szerencsésen megúszta a balesetet.

„Ha úgy másképp esek az aknába, szörnyet is halhattam volna” – sóhajtott nagyot az énekesnő. „De „csak” egy seb van a hasamon, ami már gyógyulóban van. Igaz bosszúságot okoz, hiszen imádok sportolni, így úszni is, és most nem mehetek vízbe. Lili aztán előkerült nagy boldogságomra, ezúttal még jobban fogok figyelni rá!”

A jazz énekesnő szerint nagyon különleges kapcsolat van közte és kutyája közt.

„Nagyon okos jószág, teljesen egymásra hangolódtunk. Mindig elmesélem neki mi történt velem aznap, és ő úgy néz rám, mint aki érti, amit mondok. Most is megérti, hogy nekem próbálnom kell, mert az Óbudai Nyár fesztiválon lépek fel, a Soul szerelmesei előadással. Nagyon várom, szerencsére, hogy ennyivel „megúsztam” a balesetet, és egy fellépést sem kellett lemondanom miatta.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)