Döbbenetes átváltozás! - Csisztu Zsuzsa: „Változtam, de a súlyomat nem szoktam mérni!”

Soltész Mónika 2018.09.11. Rivalda

Döbbenetes átváltozás! - Csisztu Zsuzsa: „Változtam, de a súlyomat nem szoktam mérni!”

Nem lehet nem észrevenni, hogy Csisztu Zsuzsa jobb formában van, mint valaha. A mindig is csinos műsorvezető mégis sokat változott, az AcNews pedig ennek okát próbálta kideríteni. Az egykori sportoló elárulta, férjének nagy szerepe volt az átalakulásban, melynek részleteit lapunkkal osztotta meg. Az is kiderült, ősszel megjelenik legújabb könyve, de ez még nem minden, hiszen hamarosan tanítani is fog.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„A férjem (Ketskés Norbert – a szerk.) sokat segít. Ha valaki ebben a tekintetben dicséretet érdemel, az inkább ő. Mint orvos, és táplálkozástudományi szakember naponta foglalkozik olyan emberekkel, akik fogyni, vagy épp ellenkezőleg, hízni szeretnének, illetve olyanokkal is, akiknek gasztroenterológiai problémái vannak, hogy csak párat emeljek ki. Tulajdonképpen arról van szó, hogy jó ideje sokkal tudatosabb táplálkozó vagyok, mint korábban voltam, és ennek a gyümölcse szépen lassan beérik. Nem hiszek a kampányszerű dolgokban. A mozgás természetesen sokat számít, és most nyáron, hogy a gyerekeknek szünetelt az iskola és az óvoda, picit több időm jutott edzeni. Hetente háromszor kardióztam és saját testsúlyos edzéseket végeztem, valamint heti egy alkalommal nem maradhatott ki a kilencvenperces bikram jóga sem. Ráadásul a nyáron rengeteg zöldséghez és gyümölcshöz jut hozzá az ember, mi is sokat fogyasztunk belőlük. Norbi mellett alapvető dolog számunkra az egészséges étkezés. És ez az egész családra, a gyerekekre is vonatkozik. A férjemtől sokat tanultam, vannak apróbb trükkjei, persze ezeket megtartja magának, hiszen ez a szakmája lényege. Változtam, de a súlyomat nem szoktam mérni” – mondta nevetve Zsuzsa, aki azt is elárulta, milyen kezdeményezésbe vágott bele férjével és Vincze Ottó, korábbi labdarúgó válogatott játékossal.

„Belekezdtünk egy munkába, kicsit mondhatni missziónak is, a szerencsi tankerülettel Szabó Árpád vezetésével közös együttműködésben az Észak-Kelet Magyarország régióiban különösen hátrányos helyzetű családoknak, gyerekeknek iskolákban tartunk előadást arról, hogy szerényebb és szegényebb körülmények között is lehet egészségesen étkezni. Sajnos nagyon hervasztóak nem csak a magyarországi, hanem az egész közép-európai régióra az adatok az iskolások elhízottságát tekintve. Azt gondolom, bizonyos alapelvek mentén igyekszünk élni. Egy háziasszony tekintetében elengedhetetlen, hogy piacon vásároljak, alaposan megválogatva az alapanyagokat. Büszke vagyok a gyermekeimre is, mert nagyon szeretik a zöldségeket és gyümölcsöket. Nálunk nincs helye a cukros üdítőknek, a chipszeknek, igaz, nem is volt alkalmuk rászokni. Vizet iszunk, és az édességekben is kerüljük a cukrosakat” – árulta el Zsuzsa, és lapunkat beavatta még néhány közeli tervébe is.

„Túl vagyunk a könyvek és füzetek csomagolásán. Illetve készülünk az ősszel a már említett projekt megvalósításában, plusz lassan a végéhez érek a könyvemnek, ami majd ősszel fog megjelenni. Régen jelent már meg Csisztu könyv, ennek is eljött az ideje, és bízom benne, hogy egy szerethető könyvecske lesz. Több televíziós projektre sportos és talkshow jellegű témákra is van megkeresésem, jelenleg tárgyalok ezekkel a feladatokkal kapcsolatban. Emellett nagyon dübörög a sportdiplomáciai tevékenységem is, ma megyek a Testnevelési Egyetemre felvételiztetni, merthogy elindul a Sportújságíró Szövetséggel közösen a sport, média felsőfokú szakirányú képzés, lesz osztályunk, és tanítani fogok televíziós médiát, sporttelevíziózást, ami nagyon izgalmas feladat számomra, illetve ősszel Ljubljana-ba is elutazom, mint sportdiplomata” – tette hozzá a műsorvezető.

 

Fotó: Csisztu Zsuzsa Hivatalos Facebook, Laszlo Emmer Photography

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)