Döntött a NAV Gáspár Győző ügyében - „Sosem mosom le magamról, hogy adócsaló vagyok!”

2019.07.10. Rivalda

Döntött a NAV Gáspár Győző ügyében - „Sosem mosom le magamról, hogy adócsaló vagyok!”

Elégtételt kellene éreznie Győzikének, aki a napokban kapta meg a NAV határozatát, miszerint nem követett el adócsalást. A showman mégsem boldog, az AcNewsnak megtörve nyilatkozta: senki nem adja vissza az elmúlt két évet neki, és családjának.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Hatalmas bombaként robbant a hír 2017-ben, hogy adócsalási ügybe keveredett Gáspár Győző. Mint ismert: a népszerű tévés családi házát abban az évben, egy áprilisi  éjszakán kommandósok vették körül, a showmant rendőrautó vitte el. A NAV bűncselekmény miatt nyomozott ellene, kihallgatták, és ő hiába mondogatta, hogy ártatlan, senki nem hitt neki. A NAV most végre határozott: megszüntette az eljárást Gáspár Győző ellen.

„Most már hivatalos, nem követtem el adócsalást, nem követtem el bűncselekményt. Hogy mit érzek most? Az elmúlt két év súlyát” – mondta lapunknak könnyek közt az énekes. „Hogy kétszáz kommandós vette körül a házunkat, a családomat! Hogy mint egy gyilkost, nagy sebességgel, szirénázva vittek el, hogy az utcán megállítottak emberek és le büdös cigányoztak, és adócsalóztak, folyamatosan megaláztak… Az elmúlt két évben mást sem csináltam, csak próbáltam kimosni magunkat, egyfolytában magyarázkodtam, de hiába mondtam, hogy ártatlan vagyok, senki nem hitt nekem! Elfordultak tőlem az emberek, a közösségi oldalamat elárasztották a durvábbnál-durvább sértésekkel… Elmaradtak koncertjeim, mert a szervezők azt mondták: nem akarnak ezzel azonosulni… Evelint a „bűnöző” apja miatt kitűnő bizonyítva ellenére nem vették fel. Ezt a sok megalázást, szenvedést ki adja vissza nekem, a családomnak? Hiába itt a határozat a kezemben, hogy megszüntették az eljárást, már senki nem mossa le rólam, hogy adócsaló vagyok!”

Győzikét és szeretteit érthetően nagyon megviselték a történtek, most már csak felejteni akarnak.

„Senki nem tudja nem megtörténtté tenni a dolgokat… Megéltük, átéltük, túléltük! Igyekszünk felejteni, de nagyon nehéz. Csak annak örülök, hogy a családom egyben maradt, a bajban egymásba kapaszkodtunk, és még erősebb lett a szövetségünk! De senkinek nem kívánom azt, amit mi az elmúlt két évben átéltünk!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT