Dopeman – „Én már többször találkoztam a halállal!”

Soltész Mónika 2020.03.20. Rivalda

Dopeman – „Én már többször találkoztam a halállal!”

Pityinger László higgadtan kezeli a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet. Közösségi oldalán igyekszik példát mutatni, és tájékozódni a pozitív eseményekről is, nem csak rémhíreket olvasni és terjeszteni. A rapper ma ünnepli a születésnapját, az ebből az alkalomból meghirdetett VIP estjét viszont el kell halasztania az előírt rendeletek miatt. Nem fél az idő múlásától, pedig már többször találkozott testközelből a halállal, mint mondja, elfogadja a maga folyamatait.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Nagyon fontos a higiénia és a tisztaság, nálam nem most esett le, hogy kezet kell mosni, nem a koronavírus ébresztett rá, de igyekszem példát mutatni. Nem csak a rémhíreket érdemes bújni, hanem azt is, ahol eredményesen kezelték ezt a problémát. Születésnapom eddig kiporszívózással és fölmosással telt, majd mindjárt megfürdök” – kezdte a humorát megtartva Dopeman, aki ma tölti be a 46. életévét, és elárulta, mennyire foglalkoztatja az idő múlásának gondolata.

„Látásmód kérdése, és az a baj, hogy mindig a B oldalon vagyunk. Nyilván kérdés, hogy az emberi test meddig képes funkcionálni, és ezt valamilyen módon mérjük az idővel, és azt hisszük, hogy közeledik a halál pillanata és az öregség. Nem, mert a halál mindig ott van, a születéssel kézen fogva jár, emiatt nem izgatom magam. Én már többször – elég közelről – találkoztam a halállal, úgy is, hogy én voltam vagy egy szerettem az érintett. Voltam halál közelben, de spirituális élményeim nem voltak. Elfogadom a magam folyamatait. 46 éves vagyok, jobb, mintha nem lennék. Egy ilyen csibész gyereknek két dolgot lehet csinálni. Vagy korán meg kell halni, ez már nem jött össze, a másik verzió pedig az, hogy meg kell érni a korral” – fejtette ki gondolatait a rapper, akinek a születésnapja alkalmából rendezett VIP estjét is le kellett mondani.

„Úgy döntöttünk, hogy elmarad. A zenekarnak a fele nem szeretne játszani, és a haverom, aki a helyszínt biztosította volna, jelen pillanatban nem szeretne bulit szervezni. Természetesen ezt megértem, majd ha elmúlik a járvány, visszatérünk rá, szeretném később bepótolni. Nem tudunk más csinálni, akármekkora legyen a valós baj” – fűzte hozzá Dopeman, aki nyugalommal kezeli a koronavírus-járvány okozta helyzetet.

„Van egy kedves orvos ismerősöm, aki azt írta, többféle embertípus van. Az egyik a felelősségteljes, akik otthon maradnak, nem pánikolnak és jól érzik magukat. A másik, aki nem megy sehova, de félelemben él. Majd pedig azok a pszichopaták, akik nem pánikolnak, és nem is maradnak otthon, ez lennék én. Ennek pedig több oka volt: egy üzletet és egy irodát működtetünk, amivel kapcsolatban elég drasztikus és drámai változások álltak be. Amíg működött, addig ott kellett lenni, a munka nem áll meg, nekem vannak alkalmazottaim, üzlettársaim, felelősségem ilyen módon. Nyilván igyekszem a családdal is minimalizálni a találkozásokat. A lányommal, a szüleimmel és a húgommal találkozom, de nem ölelkezünk és puszilkodunk, viszont azt sem állítom, hogy nem láttam őket az elmúlt napokban. Természetesen az előírásokat, ami a fertőtlenítésre vonatkozik, mindent betartottam. Mindenki tudja, hogy nem azért kell otthon maradni, mert az megvéd a vírustól. Remélem, tudják az emberek, hogy erre azért van szükség, hogy lassabban kapják el. Sajnos ez nem olyan vírus, ami nem marad a lakáson kívül azért, mert mindenki otthon ül. Ezzel érdemes szembenézni. Nyilván van egy koncepció, hogy akarják a járványt kezelni” – vélekedett a rapper.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT