Dopeman szerelmes – „Kapcsolatban élek, de szabad ember vagyok”

Soltész Mónika 2019.08.01. Rivalda

Dopeman szerelmes – „Kapcsolatban élek, de szabad ember vagyok”

Pityinger László, azaz Dopeman jó ideje a Gondoskodás Alapítvány támogatója. Augusztusi koncertjén – ahogy az tőle már megszokott – a bevétel rá eső részét ezúttal is az alapítványnak ajánlja fel. A zenész élete ma már teljesen kiegyensúlyozott, sikeres vállalkozó, büszke apuka, és nem utolsó sorban boldog párkapcsolatban él. Visszaült az iskolapadba is, és nemrég államvizsgázott a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán, melyről az AcNews-nak mesélt.

hbs(400x300)

Augusztus 16-án az ELLÁTÓház nyújt helyet Dopeman következő koncertjének. Lapunknak elárulta, ezúttal teljesen mást láthat a közönség tőlük, mint amit eddig megszoktak.

„Ezúttal kicsit más lesz a repertoár, illetve nem a szokásos zenekarral állok színpadra. Más a felállás, a dalok és a hangzás is” – árulta el Dopeman, aki ezúttal sem tér el a hagyományoktól, miszerint a bevétel rá eső részével, a fogyatékkal élő gyermekeket nevelő szülők által működtetett Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítványt fogja támogatni.

„Lekopogom, nem vagyok rászorulva erre a pénzre. Ennek azért örülök, mert így passzióból űzhetem a zenélést, nincs benne fenyegető tényező, mi lesz, ha nem jön be a dal. Másrészt szeretném felhívni a figyelmet, hogy az emberek gyakoroljanak adakozást, bármilyen irányban is tegyék azt. Nem feltétlenül az anyagiakra gondolok, de egy kedvességgel is lehet segíteni, ezzel könnyebbé téve a hétköznapokat. Én Buddha kereső vagyok, és a buddhisták között az egyik legnagyobb erény az adakozás, és ezt érdemes gyakorolni” – tette hozzá a zenész, aki a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán államvizsgázott nemrégiben, jelenleg pedig a diplomamunkáján dolgozik.

„Minden rendben van a magánéletemben. Teljesen úgy létezem, ahogy nekem az megfelelő” – mondta Dopeman, aki nem titkolja, hogy egy ideje párkapcsolatban él, és nem csak a magánéletben alkotnak párt.

„Nincs ebben semmi eltitkolnivaló. Először összejöttünk, utána alakult úgy, hogy közösen kezdtünk el dolgozni a vállalkozásomban. Karmikus társak vagyunk, úgy viselkedik, úgy létezik, ahogy nekem tökéletesen megfelel. Tudja, hogy kell velem bánni ahhoz, hogy egy hajóban tudjunk evezni. Persze a női létezés okozta különböző jelenségek néha megjelennek, de ezeket is olyan intelligenciával kezeli, hogy ugyan kapcsolatban élek, de szabad ember vagyok. Az eddigi kapcsolataimból ő az, aki leginkább megérti a létezésem lényegét, ezért tudunk sikeresen együtt lenni mindenben” – árulta el lapunknak a rapper, akinek az elmúlt hónapok nem a pihenésről szóltak.

„A nyaram rengeteg munkával telik, büszkén állíthatom, hogy egy sikeres vállalkozást működtetek, illetve nagyon sok irányban tapogatózom. Mindig azt mondom, valamit újítani kell. A júniusom az államvizsga miatt teljes egészében a tanulásról szólt, nyaralásra egyelőre még nem jutott idő, de hamarosan viszem a kislányomat és az anyukámat - ha minden jól megy - Szicíliába. Ősszel pedig megyek vissza Ázsiába, mert az az én világom” – fűzte hozzá Dopeman, aki ugyan nem közösen neveli gyermekét kislánya édesanyjával, mégis igazi apa-lánya kapcsolat van közöttük.

„Már háromszoros korosztályos világbajnok, jelenleg is táborban van, és a füle botját nem mozdítja felém, de imádom, nagyon nagy spanom. Állandóan együtt bandázunk, jó barátok vagyunk” – zárta a beszélgetést Pityinger László.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)